Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öneriler sorunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birincisi skillcap'e ulaştığımdan mıdır nedir, hem stat hem skill gain inanılmaz yavaşladı. str için mining kasarken bile çok yavaştı (0'dan başlatmıştım). dün kasarken wrestling 85 civarı gene hızlı artıyodu şimdi deniyorum inanılmaz yavaş. en azından skill düşürme komutu eklemenizi rica ediyorum. bug olabilir, bi göz atıverin :)

bir diğer olay, evlerde co-owner olarak atanan kişilerin de owner kadar yetkisi olması gerektiğini düşünüyorum. demolish veya trade yapamasın ama en azından customize edebilsin.

bi de bu antimacro olduğundan dolayı en azından denizdeki yaratıklar büyük oranda temizlensin, special fishing net falan isteyen özellikle yaratık olduğu yere gitsin. hiç değilse rahatça 8x8 yapabilelim. çok da kasmanın manası yok diye düşünüyorum

bir diğeri luck. sistemde biraz değişiklik yapılmazsa bard/tamer gibi luck veren itemlar dışında ihtiyacı olmayanlar inanılmaz avantajlı olacak. özellikle melee classlar kötü duruma düşecek. luck'ın etkilediği oran biraz düşürülebilir burda. veya Arcane dün dedi her item'a azıcık luck eklenebilir.

başka da gelmedi şimdi aklıma..
Mesaj tarihi:
abi herseye nerf istiyosunuz da, tamer bard lucki olmadan napacak? siz de pve icin giyin luck set oyle takilin. zaten cikan itemlar dandik, vendordan alisveris yaparak mi oynayalim?

skill dusurme komutunu anlamadim ama skill menusunde yandaki oku kilit yaparak artisi durdurabilir, skill cape ulastiysan oku asagiya cevirerek baska bir skillin yukseldiginde dusmesini saglayabilirsin.

spawnlar iyi bence denizdeki, unattended macroing yapmadikca bisey olmuyor. nobette bekleyin, sabah koydum app aksam aldim gral olmasin charlar.
Mesaj tarihi:
dediğim olay şu, skillcap'e ulaşınca okunu çevirince artış çok yavaşlıyor. ayrıca antimacro scripti vardı nebuladan hatırlıyorum, ekrana uyarı geliyodu ok demezsen jail'a atıyodu.

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 09:13 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cevapliim bari :) yok sanırım.

neyse ben bi toparliim yazi yazmayi beceremem çünkü. şimdi skill artışıyla "normal şartlarda" bi sorunum yok ama skillcap 700e ulaşınca artışım çok yavaşladı. ayrıca tabi ki skilllerin okunu aşağı indiriyorum :P

antimacro olayı için de şunu söylim, olay mümkün olduğunca adam elemek sen gidip ghost mouse'la o macroyu da geçersin ama başkası geçemez :D

ben de istemem klavyeye sıkıştırayım yatarken, sabah kalkim 100 olsun... zaten oturup hiç bi skilli de macroya bırakmadım mirage'la en başından beri oynayarak yükselttik oldukça da eğlendik. ama mesela her skill öyle değil ondan söyledim.

ya kısaca bi skill düşürme komutu eklenirse sevinirim çünkü cap 700'e dayanınca artış 3 kat yavaşladı.

bi de co-owner olayına kimsenin bi itirazı yok sanırım di mi?

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 10:16 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...