fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Rapid için gerekiyor. Netten proxy listesi aramama gerek kalmadan kendisinin otomatik hallettiği bi extansion var mı ?
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ole bi rigram wardida adi neydi acep firefox deil butun baglantini proxye kaydiriyo
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hideip war kurdum onu proxy sekmesi çalışmıyor. Hiç bir işime yaramadı. 2 ayrı version 3 ayrı setup denedim olmuyor hiç birisinde. Veya önerebilceğin başka bi programda olur
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 firefox'ta da mı yüksek tansiyon var dsfdsf
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sana gerekenler şunlar: 1. program sockschain 2. program Proxifier sockschain de proxy listesini açip güncelliyosun daha sonra test edip çalişanlari görüyosun,çalişan proxylerden 1ini proxifier a kayit ediyorsun,bügün sırf bununla uğraştim rapidde işe yarıyor ama hızlı proxy bulmak çok zor,bide her proxy yemiyor rapid için,en güzeli modeme reset atip ip nin değiştirip rapidi öle kullanmak çok daha zahmetsiz ve hızlı bi yöntem,tabi static ip n varsa o iş yaş :)
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kablo war aynı hesaba geliyor maalesef :(
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kullanmadım ama FoxyProxy kolay kullanılabilire benziyor. Otomatik proxy bulma olayı yapabilcek bir eklenti olduğunu sanmıyorum. 8-10 tane bulur eklersin listeye, sonra ihtiyaç oldukça değiştirirsin..
Öne çıkan mesajlar