Cezair Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 arkadaşalr bende msn discovery vardı onu kaldırdım ve msn plus yükledim fakat msn açarken kısayoldan bana söyle bir hata veriyor "Error loading MessengerDiscovery.dll" Msn Discovery hakkında ne varsa kaldırdım, acaba messengerdiscovery.dll dosyasınımı arıyor? Not: Msn'i komple pc'den kaldırıp tekrar kurdum ama bu hata yinede gitmedi. Msn'im açılıyor fakat bu hatayı veriyor. Bu hatayı kaldırmak istiyorum..
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Aynısı benimde başıma gelmişti çok uğraşmıştım ancak yine devam etmişti. Format atmıştım bende sinir olup.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Discovery'i nerden kaldırdın? Program ekle/kaldır'dan mı ? Msn'i de program ekle kaldırdan mı kaldırdın? Öyle yapmadıysan tekrar yükle ikisini de, sonra program ekle kaldırdan kaldırmayı dene.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: arkadaşlar ne formatı ne yaptınız pire için yorgan yakıyosunuz resmen...bu sorunun cozumu basıt program files içindeki MSN messenger klasorunu tamamen silin ardından program eklekaldır bolumunden msn messenger ı onar secenegınden messenger ı onarın ve hata tekrar edılmıyo Böyle birşey buldum googledan aratıp.
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bnde de aynı sorun vardı, gerçi rahatsız etmiodu :D öle takılıodu kendisi. format attm duzeldi ama discovery için atmadm tabi formatı :D arada çıktı o da işte. zatn ustteki msjda da nası duzeltilceği yazıo.
Öne çıkan mesajlar