BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 direk sadede geleyim 110 archery 110 tactics var arada bir misslemem gerekirken arada bir vurabiliyorum, orjinali bu mu yoksa bir sorun mu var? [diğer topice dönüşmesin, report olarak görün]
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 miss oranini sadece archery etkiler bildigim, hitchance veren jewel takmak lazim..
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 skillcapi 110 a çekmenin bir gerekliği de buydu. sen gm olmuşsun bir halt yapamıyorsun. mageler 8. küreyi yapamaz, warriorlar vuramaz falan. ama tabi karş taraftaki adam da 110 yapınca formüllerde değişen bir şey olmuyor. tek şansın olabildiğince hit chance increase item toplamak.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben betada gördüm bu olayı o yüzden warrior bi char açmadım. inanılmaz sinir oldum hatta. 120 skill'im var vuramıyorum var mı böle bişey? ciemlemişim ben onu tabiri caizse, artık okçulugun kitabını yazcak düzeydeğin, yeteneğim süpper. çıplak olarak çaksam kafandaki elmayı ikiye ayırmam lazım tek atışta. ama yok. sağımıza solumuza hit chance itemları giycekmişiz. robin hut'da hit chance pirsink takıyordu diline... robin hut ne alakaysa.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 mage 8. küreyi atamıyoda şöyle bir sorun var adamların pvpde kullandığı her büyü 5. ve 6. kürede (küre? çember olcak sanırım) böylece çatır çutur atabiliyorlar bizde kalkanlı mage'e ok atıcaz diye şekilden şekle giriyoruz :p
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Ama hava şartları uygunsa, son bir saat içinde merdiven altıdndan geçmeydiysen, okun isabet ederse, mage parry edemezse.. mage yamulur.
Öne çıkan mesajlar