Passanger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 evet tv kartı alacam dıgital mi alsam yoksa antenle calısandan mı alsam. kullananlardan fıkır almak ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Fly var ben de klasik philips chipsetli. Taktım kablo tvyi gıcır gıcır izliyorum bi sorun yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bende de fly var, biraz driverlarına uyuzum ama güzel genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 çanak varsa dijital al tabiki analog görüntü kalitesi hiç te ii deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ayrıca bir arkadaşımdan duymuştum ki,dijital alırsan skygrabber denilen bir program var.Gerekli ayarları yapıldığında uydu yayınından gecen bütün verileri bilgisayarına yükleyebiliyorsun. Envai çeşit şey geliyormuş, iso uzantılı oyun veya dosyalar,filmler klipler falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 offline download deniyo bu olaya. Devasa bi hdd varsa güzel bi olay ama inenler kontrol altına alınabilir mi bilmiyorum o yüzden sakat geliyo bana. Spydır vürüzdür ne ararsan gelebilir sanırım. Ama söylendiği gibi her türlü şey geldiği için oyun, film, dizi, dergi, çiçekli yayınlar, ıvır zıvır ne ararsan geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 çiçekli yayınlar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sky star 2 al dıgıtal olandan pısman olmassın nette arama yaparsan sıfrelı kanalları kırma yontemlerı bıle var evde sınema salonun olur her turlusunden (seviyom ıllegal isleri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar