rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 haha bunu ilk defa gordum. oynayanda baya oyuncusu var, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 alıp disband etseydin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Alıp tabardı değiştireceksin pembe falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ohannes. ilerde artık kendini guildlere satan elemanlar görürüz , kiralık tank falan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bi trickle felan gm olmus birisi olabilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Nihilum gibi bi guild olsa 1 milyon gold eder. Geçenlerde birisi bi başlık açmıştı ya, hani guilde almak için şu kadar pot bilmem ne vereceksin eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kiralik tanki bilmemde kiralik priest biliyorum. Adam run basina 20g aliyordu 1.5 sene once, tier1 le gelip healliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kiralik tanki bilmemde kiralik priest biliyorum. Adam run basina 20g aliyordu 1.5 sene once, tier1 le gelip healliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar