Krmz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Var mı okuyan ? okumuş olan ? yakını okuyan falan ? hafiften tedirginim o kadar araştırma yapmama rağmen. insanlara , ortama falan alışmayı geçtim. Hala "acaba şöyle bir durum olur mu ?" tipinde sorular takılıyor kafama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Southampton yada East Anglia'ya gidiyorum muhtemelen ben de hukuk okumaya. Konuşalım edelim, başka giden varsa o da buraya bir mesaj atsın hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Cambridge'e gidicem büyük ihtimalle, 1 yıllığına dil eğitimi. Sonra yeri belli olmayan bir şehrinde Film studies. Ya uni yada sertifika, karar vermedim henüz. Aslında burdan hep bareber aynı yere gidip ev tutmak vardı he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar