Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gangrenın cok hızlıdan kastı benımde yaşadığım frame rate porblemı olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet, 600 fps gösterio da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 abi adamlar eğer fazla hızlı çalışıyorsa "-" tuşu ile azaltın demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Biz yapmadık çünkü onu... Bilmiyoruz ReadMe falan okumayı, komut sistemini falan çalıştırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 olmadı İni dosyasındadi ForceSync=1 yapıp deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: internette bi chunli vs ken videosu vardır. efsanedir. o videoda kenin yaptığı koruma nasıl yapılıyor. Şansa bi kaç kere yaptım fakat nasıl yaptığımı bilmiyorum :) Birde her adamın sadece bi tane mi özel haraketi var ? (Dövüş başladığında diyorum yoksa 3 er tane var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 hareket sana değer deymez ileri veya aşşağa basarsan blokluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 O dediğin normal koruma değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Süper siteymiş metalslug serisini buldum çekiorum teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 YArasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Evde,pcdeki gibi olmuyor ya ateri salonlarında :P Bugun ateri salonuna gittim adam resmen ağlattı üzerine havasını attı ( Combo yaptıktan sonra yüzünü ekrandan ayırma dışarı bakma vs ) Hayatımda hiç bu kadar hızlı kombo yapan el görmemiştim :P Elini öpesim geldi adamın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 arkadaşlar blok nasıl veriliyor? bi türlü beceremedim. bir de 3d strike da karşınızdaki adamı nasıl kapıp fırlatabiliyoruz. bu konuda beni aydınlatırmısınız. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 DeadSouL saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hamachi üzerinden online arkadascıklarla oynamak mümkünmüdür :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 mümkünmüş :P http://www.trfighters.net/forum/1-vt12758.html?postdays=0&postorder=asc&start=0 Mame yükledikten sonra bu arşivi atınca roms klasörüne oynayabiliyoruz keillera aracılığıyla. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Var mı SFde dayak yemek isteyen?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ben sürekli kailleradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oyunu kur oynayalım :P [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:17 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Msn verirsen daha kolay bulabiliriz birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bi sorum olcak konuyla alakasız kusura bakmayın. o siteden indirdiğim Marvel vs Capcom 2 (DC emulatörü için) partlara ayrılmış. nasıl birleştirebilirim bu partları bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hepsi aynı klasörde olsun kendi birleştirir otomatik zaten birini açmaya çalışınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Oyun oynamak isteyen varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 saolasın lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mame32 yükledim biosta tamam oyunu zip biçimde roms klasorunede attım audit games e bastığım zaman oyunu tanımıo nerde yanlış yaptım yardım plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Refresh buttonuna basmayi denedinmi :P birde soldan available gamesi seciceksin :P [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 14:05 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar