DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Fazla söze gerek yok; senelerdir bu anın gelmesini bekliyorum ve sonunda: Street Fighter III: New Generation Street Fighter III 2nd Impact: Giant Attack ve Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future bilgisayarımda.... Sözü fazla uzatmadan sizleri http://www.trfighters.net/ ana sayfasına ışınlıyorum. Gözünüz aydıN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 omgomgomgomgomg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 resmen oynadım ya olacak iş değil. valla çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Eyvallah :D. Ben de sabahtan beri oynuyorum, bu Gill'i geçemedim bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 oha yanlız bilmiyordum bu siteyi. şahaneymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 abov diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 en sonunda beklenen oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kac senıe bekledik ama? 97 idi dimi ilk oyun 3 serideki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 OH MY GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 gill kolay ya. pow meter ı doluyken indirme mesele yok. hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ben ona dikkat etmemiştim. Her ne olursa olsun Resurrect özelliğini kullanıyor diye düşünüyordum... Ohh ohh güzel oldu :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Oynarız Bakalım Yaw [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 16:35 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 e yenı karkater acılmıyo azını burnunu kırdım gill'in ben ne biliyim shin akuma isterim ayrıca kaisk karkterler olmadnad böle bi boşluk var oyunda, nerde cangief nerde blank dhalsim paso aduket aduket olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 shin akuma var. yeterince iyi oynarsan görürsün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ayrıca sfIII ün olayı zaten yeni karakterler. ryu ile ken olmasaydı daha bile iyiydi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ryu ken sevmem ben zaten pek, ama ne bilyiim şimdi dhalsim yerine elenamı geldi yanı? nerde blanka nerde oro. hugo'ya saygımız sonsuz tabiki final fighttan ama ne biliyim.. zangief'ın coşkunlupu yok adamda salla pati bişi böle. cok pis döversek acılacak yanı shin akuam öle diyosun e kasarız acarız o zaman no problem. bu arda ryu ken akuma ve bi iki yenı karkterin daşında oynabilrilik o kadar smooth değil böle bi garip, sf'ının en önemli özelliği o akcıcı oynanışıdır, ama ondan yoksuk karakterler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Cuce youtube'da comboları arat, gör bakalım; ben de şimdiye kadar bu kadar seri comboları olan bir SF serisi görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bahsettiğim o değil, mesela samurai showdownda veya lastblade de bi mallık vardık karakterlerde ileri gir sersen böle bi ölcüsüz gider hareket ederler, hah işte aynı durum burda bazı karakterlerdede var. ayrıca cok hızlı combolar olması cok muhteşem bi durum değil yanı, iki tarafında kitlenmediği oyuncuları ceşitliliğe yönlerdiren bi oyun önemli bu arada aranızda artan frame rate sorunu yaşıyan oldumu? scroll lockla frame rate'i kitlememiz gerekiyo ama basıyorum biişe yaramıyo [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:35 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 internette bi chunli vs ken videosu vardır. efsanedir. edit: bence last blade oynanabilirlik açısından sfIII e taş çıkartır. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 00:11 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bu urien leziz karaktermiş yanlız. rakibi köşeye sıkıştırıp aegis refleftor i verince tadindan yenmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Çok hızlı oynanmıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 çok hızlı oynanacak oyun istiyosan, xman vs sf marvel vs capcom falan oynaman lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Noktalama işareti eksik olmuş :p Çok hızlı, oynanmıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ozaman Kof İyi Gelir Sana ...Buna Göre Daha Ağır Tempolu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar