xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Evet beyler bitmek tükenmiyen sorularıma bir yenisini daha ekliyorum bu sorumun cevabını gerçekten yaşıyarak öğrenmek istemediğimden sorayım dedim.( Bknz:Solven Hive da warriorun kanına basmak ve o kanın ölümcül olduğunu 4 kez ölüp 4 kez de atımı kaybederek anlamak) Neyse şimdi dün bir full spell book aldım 20kya iyi güzel birşey bonusları falan var +5 int spell costları azaltan falan şimdi merak ettiğim soru biri beni öldürdüğünde bu itemimi elimden alabilecek mi? Bunu engellenemin bir yolu var mı? ve son olarak mage'e hangi itemlar alınmalıdır şimdi biri bana leather spined set al dedi siz ne dersiniz almalı mıyım? Etc.. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 13:45 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 leather spined set su an icin alabilcegin en iyi item, physical resisti yuksek ve luck veriyor. spellbooklar blessed oldugu icin olsen de lootlanamaz rahat ol. diger itemlarin lootlanmamasi icin insurelaman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 peki insure olayi nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 karakterini üstüne 1 kez tıklayıp toggle item insurance ı seçiyorsun sonra hangi itemi insurelemek istiosan ona tıklıyorsun =) her item için 600gp eksilir bankandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 spined set almak tüm seti insurelamaktan daha ucuza geliyor tabiki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: her item için 600gp eksilir bankandan yapma ya :(((( bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ya o değilde öldüğünüzde gidiyor insurance yani spawn olunca tekrar yapmak lazım yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 karakterine tıkla renew insurance'ı seç, bankanda para olduğu sürece reslendiğinde insurelar itemlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar