Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 zor gibiydi lan. Belki prefabrik bir yapıda sürekli ama sürekli olarak sallanan 2. katında güneşe dönük yalıtımsız bir odada 45 dereceye yakın sıcakta kan ter içinde sınava girdiğim için de olabilir.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 geçmiş olsun:) bu sıcakta markete gitmeye üşeniyorum ben bi de oturup saatlerce sınavla uğraşmak... düşünmesi bile korkunç yaa, ne diyim iyi dayanmışsın yine tebrikler
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 soruları nereden buluruz şimdi
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yalnız sorulardan birinde "a people" kullanmışlar, şimdi bu, yeni bir şey mi, yoksa ydsnin salaklığı mı?
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 göreceli bir kavram insanlar toplu olarak düşünüldüğünde tektir? WTF!?
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 6-7 yanlış 1 boş sanırım yds.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 patiden bitek ben girdim sanırım
Syn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Of öylesine girdim maksat girmiş olmak onuda görelim hesabı =) İstanbul Üniversitesinide görmüş olduk Avcılar kampüsü dıştan güzel görünse bile sınıflar falan kötü bence yani öğrencilerin sıkıldığı sıraya yazılan yazılardan belli oluyordu.Neyse sınavı baya hızlı yaptığımı düşünüyorum zira sınav 9:30da başladı saat 10da 52 tane soru bitmişti.Paragraf falan felaket başımı ağrıttı orası seçici kısmı galiba zaten kalanını ing bilen adam yapar.En komiğide hani böyle bişiler dio yok "kız kardeşine kızgınsın ona hede hödö demek istiyorsun" frp yapıosun sanki =) Dialog kısmıda acaipti yani adamlar soru tipi bulamamışlar harbi saçma sapan soru tipleri vardı baya komiime gitti.
Öne çıkan mesajlar