Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatali sollama ve 3vs1


ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

diğer konuda da dediğim gibi

said:
...siyahlı olan en başından beri mahali terketmeyen ve olay çıkaran. helalliği filan yok. boksör olmuş, dingil dingil olay çıkarıyor. mekan da ülkem olunca zaten yasa masa hak getire.

adamın amacı en başından belli. boksör, adamları dövebileceğini biliyor ve "olay çıkarıyım da iki kişi pataklıyım şurda" diyor. ortada sokağa çıkamaması gereken biri varsa o siyahlıdır.

ki bence buradaki gibi genel geçer "huaa nası koydu" şeklinde hanzoca yaklaşımdır yurdum insanını adam dövmek için spora iten.


said:
...

şimdi, öncelikle arabana çarptılarsa polis çağırırsın. adam dövmek diye bir alternatif yok.

ikincisi, o adamı görüntülerin başında sakinleştirmeye çalışıyorlar, ısrarla bulaşacak birini arıyor. oraya gidiyor, buraya gidiyor, zaten sonunda da istediği oluyor.

üçüncüsü ve en önemlisi, siyalı adam ilk yumruğu atıyor. yani adamı dövüyorlarmış da adam diğerlerini yere seriyormuş gibi birşey yok. diğer tarafın daha kalabalık olduğu aşikar ama görüntülerden yola çıkarak siyahlı adamın kavgayı başlattığı bence çok açık. adam oradan birşeyler çıksın diye ısrarlı.

yok "orada adamın hakkını yiyorlardı, gururuyla oynadılar" derseniz, "ben görüntüden öyle bir sonuca varamadım" derim. tekrarlıyorum, bence adam ısrarla oradan bir kavga çıkarmaya çalışıyor.

bilmem, belki de ben ön yargılıyımdır.


bence, 3 kişiyi dövebilmek meziyet değildir. adam akıllı bir dövüş sporuyla ilgiliysen 3 de döversin 5 de. asıl meziyet adam olabilmek, zorla kavga çıkarmamaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...