codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 c# ye yeni başlayan bir insanım. elimde c# le yazılmış bir kod var .cs olarak kayıtlı bu dosyayı bilgisayarıma .exe olarak nası compile edebilirim?
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ben Microsoft Visual C# Express Edition kullanıyorum. Beleş, IDE olduğu ve IntelliSense kullandığı için kullanımı çok rahat, vs. Aha da burda. Önce küçük bi downloader indiriyosun. O downloader da ek bi şey istemezsen 60MB'lik bi şey indiriyo. Sonra IDE'yi kurabilirsin. Yalnız kullanmaya başlarken bedavaya üye olup, e-posta adresine gelicek olan serial'ı girmeni istiyo. Bunu yapmazsan 30 gün sonra kullanamaz hale geliyosun.
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bunu indirmiştim zaten, run a basınca program çalışıyor ama dosyayı ayrı .exe olarak nasıl save ederim onu çözemedim
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Build ettikten sonra ProjedizinibinRelease dizini altında uygulama dosyası oluşuyo olması lazım. Onu kullanabilirsin. Mesela BelgelerimVisual Studio 2005ProjectsProje1Proje1binRelease dizini.
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 mesela direk notepad e yazsam onu exe ye dönüştürücek program varmı?
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 .NET SDK, microsoft'tan indir csc.exe kullan.
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tamam iki türlüde .exe yi buldum =)
Öne çıkan mesajlar