codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 c# ye yeni başlayan bir insanım. elimde c# le yazılmış bir kod var .cs olarak kayıtlı bu dosyayı bilgisayarıma .exe olarak nası compile edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ben Microsoft Visual C# Express Edition kullanıyorum. Beleş, IDE olduğu ve IntelliSense kullandığı için kullanımı çok rahat, vs. Aha da burda. Önce küçük bi downloader indiriyosun. O downloader da ek bi şey istemezsen 60MB'lik bi şey indiriyo. Sonra IDE'yi kurabilirsin. Yalnız kullanmaya başlarken bedavaya üye olup, e-posta adresine gelicek olan serial'ı girmeni istiyo. Bunu yapmazsan 30 gün sonra kullanamaz hale geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bunu indirmiştim zaten, run a basınca program çalışıyor ama dosyayı ayrı .exe olarak nasıl save ederim onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Build ettikten sonra ProjedizinibinRelease dizini altında uygulama dosyası oluşuyo olması lazım. Onu kullanabilirsin. Mesela BelgelerimVisual Studio 2005ProjectsProje1Proje1binRelease dizini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 mesela direk notepad e yazsam onu exe ye dönüştürücek program varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 .NET SDK, microsoft'tan indir csc.exe kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tamam iki türlüde .exe yi buldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar