dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 arkadaşlar bugün gittim wow aldım tbc ile birlikte. normal wowu yükledim acountu falan açtım upgrade başladı 690mb o bitti şimdi yenisi başladı 500mb kadarlık bişey o da. tbc yükleyebilmem için bu upgradeleri yapmam gerekiyo mu? gerekmiyosa hadi mallık yaptık 700mb indirdik bari bunu indirmem, kapatırım. he gerekiyosa beklemekten başka yapacak bişeyim yok. bilgi verebilen olursa çok memnun olucam. teşekkür ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Gerekmiyor, wowu yukleyip direk tbc yukle. Sonra 600 mb civarı bir patch indirmesi lzm o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 off. abi 4 saat bekledim ya 700mb insin diye :D her neyse zararın neresinden dönersek kar başladım tbcyi yüklemeye sağ ol ya hayat kurtardın ya biraz daha sakinim şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar