Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 30 km polatlıya yakın baya hmm oraya otobusler var aslında aştiden[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
HIV Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Otobüs var mı? yok mu? bilmiyorum ama 10 kişi falan toplanabilirse minibus kiralanabiliyor.
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 war otobus ama kiralarsak daha rahat olur tabi bari kesin gelicekler yazsında ona göre yapılsın organizasyon[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!!
HIV Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 wanderer1985 malkor Başka gelecek var mı? Ayrıca benim de okul 8 eylül'de açıldı ama bunu mazeret olarak göstermiyorum. Çünkü zaten oynarsak akşamüstü oynarız.
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 evet beyler durum nedir? elime para geçti saçmak istiyorum :P ramazan bayramı ne zamana geliyo bilen var mı? 9 gün tatil olcakmış sanırım, o sıralarda yapmayı düşünelim derim hatta şu sıralar bile olabilir tam mevsimi ne cok sıcak ne cok souk[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Öne çıkan mesajlar