Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 30 km polatlıya yakın baya hmm oraya otobusler var aslında aştiden[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HIV Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Otobüs var mı? yok mu? bilmiyorum ama 10 kişi falan toplanabilirse minibus kiralanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 war otobus ama kiralarsak daha rahat olur tabi bari kesin gelicekler yazsında ona göre yapılsın organizasyon[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HIV Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 wanderer1985 malkor Başka gelecek var mı? Ayrıca benim de okul 8 eylül'de açıldı ama bunu mazeret olarak göstermiyorum. Çünkü zaten oynarsak akşamüstü oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben cumartesi gidiyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 evet beyler durum nedir? elime para geçti saçmak istiyorum :P ramazan bayramı ne zamana geliyo bilen var mı? 9 gün tatil olcakmış sanırım, o sıralarda yapmayı düşünelim derim hatta şu sıralar bile olabilir tam mevsimi ne cok sıcak ne cok souk[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar