arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 2 saat 25 dakika civarı süren eziyet 02:05 ten itibaren sonuna kadar güzel ama onun dışında acaip sıkıcı ve boş bir film[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sucks big time[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 fragmanı guzek degıldı zaten bı son sahnesı sarkı soylemelerı guzel okadar[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 şimdi mtv de süper fragmanını gördüm iyi yapmışlar ancaaak: sakın gaz olup gitmeyin fragmana aldanıp berbat bi film[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 pazartesi aksami bakirkoy avsarda dnr ozel gosterimi vardi. biz bilmiyoduk bunu benim gazimla 3 kisi gittik bi bakhtik bad boys ozel gosterim. ozel gosterim ya bi anlik gaza gelme ile dnr a kosup 2 tane film kaptik ve biletimize kavustuk(normalde 20 milyona 2 kisilik bilet veriyolardi biz 4kisilik aldik aclik rulaz :) ) gittik bir 2sahnede koptuk sadece onun disinda geyik bi filmdi *sacmalama mode on* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Dün DVDden izledim bence guzel yani vaktiniz boş ise izleyin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Afişinden ne kadar boktan olduğu belli. Gidenleri kınıyorum. :)[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: KaReeM, 03 October 2003 01:24 tarihinde demiş ki: Afişinden ne kadar boktan olduğu belli. Gidenleri kınıyorum. :)[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... KaReeM senin tarafından kınanmış olmak beni bayağı yıprattı eğer önerdiğin bir film varsa ona 3 kere gidip kendimi affettirmek isterim... Dvd de izledim,bir başyapıt beklemiyordum zaten beklentilerimi karşıladı benim P.S:Herşeyi edebiyle yapmak lazım eleştiriyi bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 jerry bruckheimer filmlerine gitmeyelim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 o herifin sevdiğim bi tane filmi var oda Remember The Titans herkes izleye[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 amma moda oldu bu "ikili" filmleri de bu aralar.. Men in Black'inden tut da, Showtime'a kadar.. bi de martin lawrence'ın da geçenlerde gösterime girmiş bi filmi vardı hatırlamıyorum adını.. 2 fast 2 furious da da tema oydu.. çok çabuk moda oluyor böyle şeyler de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 95'te yapıldı ilk filmi bunun[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar