Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 teratanda 5 tane mare'in olması kime ne zararı var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sadece hayvan kullanan bir skill icin 10 saatte bir nm spawnı cok komik.oyun sistematigine uymayan bir harekettir.serverı yonetenlerın kararıdır. eyv. sphere mantıgı : 1 runuo mantıgı : 10 saatte 1 [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 18:29 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: ne demek mare kendi basian tamelencek bisi deildir abi sacmalamayin mare kendi basian tamelenir kac kisi gitcen abi mare tamelemeye gidersin neydi o bi fort wardi yilanli oreumckli felan provo yaparsin moblari tameler sonra topuklarin gotune vura vura kacarsin tamery bu oyunun ve skillidir herkes skilliyle hem pvp hem pve yapar tamerlar sadece mob kesebilir bunun karsiligi olarakda iyi verahat keser 1 haftalik spawn nedir abi komik sadece bence bu haftada bir spawni mi beklicek adamlar tamam her server gmleri tarafindan istedigi gibi yonetilirde mantik hatasi yane su yaptiginiz tameri kastirmak yormaktan baska bisi deil o zaman herkes biraksin tamery gitsin alsin chiv archer deli dolu orge lord farmlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 2 gunde 3 mare tamelememin nesi yanlıs? ben sonucta tamer bir karakter acmısım ve zaten benim amacım onlar üzerinden. kabahatim var gibi bir saldırıya uğradım. drake'nin yorumunu bekliyorum büyük sabırsızlıkla. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 18:32 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ya bilemiyorum burada oynayanlar genelde eskiyi özeleyen kişiler değil miydi? 10 kişi toplanıp hythloth un en alt katına giderdik. war horse cart curt ne varsa onu görsek şanslı olurduk falan. 70.1 skillimiz oldu mu bayram ederdik. ha burası öyle bir yer mi, değil. ama bazı şeylerin biraz zor olması onun değerini arttırır. açıkçası en istemediğim şey oyunun önceden bilinen ezberlenen şekilde oynanması. karakter yarat git zoo da bug abuse edip tamingi gm le. nm ww tame et. dooma gidip df yi ortada sıkıştırıp bug ile kes. 1 ay uğraşıp artifact düşür, sonra milleti ezip zevk al. benim "fun" anlayışım bu değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 abi bug abuse ile ilgisi yokki oyun sistematigi bu. tamam kolay olmasın o zmn warriorlarında kılacları ormanda random dussun-magelerın scrolları okyansıun ortasından fisherlar cıkarsın. yani bu ustteki garip benzetmelerin amacı siz bu zorlugu yaparak tum servera degil sadece tamer karakterlere yapıosunuz.nm ve ww herkesin degil sadece tamer karkaterlerın kullanabıldıgı bısey. madem zorluke glence getırıo sadece tamera dgıl herkese gelsın boyle fantstk zorluklar. annatamadıgım nokta nıghtmare ustun bi yaratık degil warrıorun kılıcı-mage ın reagents i gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 once sunu soliyim ben erverda oynamiyorm oynamicamda sadece yane gm arkadaslara yardimci olmak icin aklima gelen bazi basit cevaplari gorursem soluyorum ama sailor kizmada runuo mantigi oturmamis abi sende su son ceabina gore abi run uo daha dogrusu aos da 70.1 skille sevinlmez abi war horse gorunce sevinilmez bundan onceki ati server muhabbetinde nerdeyse 1 1.5 senemi harcadim razorjimmyle ama haftada 1 spawn diye salak sacma bi sistem olmaz hafta 1 spawn demek insanlari bilgisayara hapsetmek demek run uoda isteyen istedigini tameler istedigi skilli kasar istedigi templateyi yaratir istedigi itemi kasar bole ince hesaplarla oynaniyor cunku bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 mare direk en üst seviye oluyor. bir warriorun artifact silah alması (gerçi bizde yok ancak minor var ama normalde diyelim) ne kadar kolaydır? ya neyse tartışma tamamen mantıksızlaşmaya başladı. ama sonuçta daha her şey yerli yerine oturmadı, rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ayrica sunu da diyim 1 mage de df yi bug abusesiz keser earth ele ata ata mana regen itemlarla ayrica tamerlar cok guclu onnari nefleyelim isleri zorlassin gibi bi mantaliteyide acikcasi sacma buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 abi marein nesi ust seviye allah icin iste sphere kafasi bu mare ust seviye felan deildir bu oyunda tamerin en guclu silahi resistleri ve yuksek skilleri sebebiyle ww lerdir tam hatirlamiyorum evasi mi yuksekti neydi asirlar oldu ww lerde her yerde spawn olur tamelenir onnarida mi kaldircaksiniz mare ust seviye felan deildir mare en fazla janjanli binektir tamer icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 runuo dediğimiz zaman illa default runuo mu olması lazım? benim kafamı bu almıyor. hani nedanko, dyna falan en başta fun server olacak pek kasmayın demese bambaşka bir sistem kullanırdık belki de. runuoda 70.1 skille sevinilmezmiş. abi runuo.com a girince kurallar bölümünde falan mı tanımlı bu? eski patiuo da ben de oynadım, güzeldi zevkliydi benim için. ama runuo da ilk defa oynuyordum. buradaki çoğu kişinin benden fazla oynadığını göz önüne alırsak ben orda oynadığım karakterin aynısını tekrar oynamak istemiyorsam baya bir kişi de yeni şeyler olmasını ister bence. bir sürü ninja karakter açan var, sırf yeni bir şey diye. ama yok yeni bir şey koyunca hemen tu kaka. alışmışsınız abi eski sisteme, aynen devam. critical hit dersin isminden korkar, "bu ne böyle ya böyle şey mi olur ne kadar saçma, hangi salak düşünmüş" gibi. ya neyse abi, nedanko dyna zegna sonuçta patinin başı. deseler kasmayın şu işi geri çeviririz oturruz biz de çay içeriz. yok iyi böyle siz nasıl iyi bulursan öyle yapın derlerse böyle devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sailor runuo deafult ole olmak zorunda demiyoruz zaten sadece eger nightmare i default run uo halinda tutucaksaniz ki bu da demektir ki tamer all attack der nightmare ihihih diye gelir cling diye lethal poisonu vurursun tamerda vet yoksa nightmare orda ihihi ihihi diye kisneye kisneye olur posiondan tamer aglar ozaman nm leri 1 hafta spawna koymanin mantigi nedir yok dersen nm ler sphere mantiginda olsun all kill deyince butun bucs deni kessin eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Bence de fazla olmuş... Tamerleri niye eziyorsunuz ki? Biz ne yaptık size? 2-3 ostard ve mare aldık diye şikayet eden oyuncuları da anlamıyorum aslında... hm White wyrm spawnının kaldırılışını da anlamıyorum... Sonuçta dengeyi bozacak bir şey değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 white wrymde kalktiysa tamerlar ostard tamelesin quvak qivak diye saldirtirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ya bonepart 1 hafta spawn mi olur zaten yok oyle bir sey , 10 saat mis spawn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 2 sayfa oldu hala 1 hafta diyorsun ya. 10 saat diyorum ben. fakat 5 dakikada spawn olması da mantıksız. neyse akşama bi oturalım daha düşürebiliriz illa böyle olacak kölemizsiniz demiyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hayda.. gidip baktınız sanki 2 sayfadır kafa ütülüyorsunuz yok ww kalkmış nm de 1 hafta olmuş diye. yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 arkadaslar, oyun tecrubenizin nasil olmasini istediginize bakar bu tur kararlar. bazi serverlarda guclu hayvanlar zor tamelenir, korunakli yerdedir, ve uzun sure de bir cikar. bazi serverlarda itemlar her yerden firlar, herkes cekinmeden magical silahlar ile kapisir. Herseyin cok rahat elde edilebildigi bir yerde oyun zevkini goturen nedir peki? O serverin hikayesi/questleri mi? Oyuncu kitlesi mi? Arkadas canlisi yetkilileri mi? Ben bazi seylerin zor elde edildiginde daha cok zevk verdigi dusuncesindeyim. Bence oturup ne tur bir server istedigimize bakalim? OSI Clone, fun yada bizim custom kurallari olan serverimiz. Bana gore FUN turu bir server, kisa omurlu olur, hele bu kadar az sayida oyuncu varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 iyide befounder arkadasim sorun loot tablelarin magery scrollarinin tailor bod lairnin defaultta durup tame edilcek hayvanlarin zorlastirilmasi yoksa hepsi dusurulsun ilk artifact 2 sene sonra ciksin eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 malas kapalı zaten.df kasılamıyor tamer karakterlerle fel acık. yannız bu saatten sonra ne dersem yok sen kolay sey istiosun denecek.yani tamerın annamıyla ilgisi oldugunu soyledıgım anlasılmıyor. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 19:15 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 en başta tartışılması gereken şu var aslında. adam almış mareını cartını curtunu. bundan sonrakiler alamıcak.eşit değil durum yani. ha bi şekil alırız da, dengesizlik olmasın maksat. şu an yapılan gayet dengesiz bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tamerlere karşı özel bir garezimiz yok açıkçası. akşam tekrar toplanalım konuşuruz dediğinizin mantıklı yanları da var. ama her konuda da bu kadar aşırı tepki vermeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sphere'deki gibi tamerın hayvanlarına herkes binip, herkes yönetemiyor. bunu gözden kaçırıyosunuz sanırım. 5dk da bir çıkması da bi sorun teşkil etmez. sphere deki gibi sınırsız hayvana sahip olunamıyor, shrink ile bankaya depolanamıyor. 10 saat nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Yani tabii ki bu hepimizin sunucusu, ama daha once dedigim gibi herkesi mutlu etme imkani yok, oyle bir duruma anca evinizde sunucu acarak ulasirsiniz. O zaman ortak bir yol bulmak onemli. Ayni zamanda player olarak diyorum ki, sadece 100 peace ile o hayvan tameleniyorsa, bu iste bir yanlislik var demektir her ne kadar arkadas yetenekli olsada.. Yani sunucunun kacinci gunundeyiz daha kac mare tameleniyor. O zaman bu degisiklik zaten gerekiyomus. Ayrica RunUO nun defaultu cok iyi mi sanki? Girin demise'e bakin ekonomi sasmis durumda. Biz azda cokda oynayanin, sonradanda girenin oyuna ayak uydurabilmesini istiyoruz. RunUO defaultta bu maalesef ve kesinlikle mumkun degil. Zaten benimde tamer karakterim var, kafamiza gore bi olay olsa degistirmezdik, biz herkesin zevk alacagi bir sunucu ortaya cikarmaya calisiyoruz emek veriyoruz, zaman harciyoruz (ozellikle sailor ve leath degerli zamanlarini sizin icin harciyor), siz yapici olacaginiz yere, birbirinizi kayiriyorsunuz diye cikis yapiyorsunuz. Biz adamlara acin player karakter oynayin diyoruz, adamlar serverin eksiklikleri var diye acamiyorlar. Peki bunlarin karsiligi bu mudur? Elestirileriniz daha yapici olsun, cozum odakli olsun lutfen.. Hic ugrasmasak, pati hesabina baglamakla, oyun duzeniyle, hepiniz cok daha iyi biliyorsunuz ki 1 haftasi dolmadan cilki cikardi oyunun, fake hesaplar, oradan buradan adamlar. Isterdim ki sailor ve leath le konusmadan once ben runuo yu cekip acsaydim, ve oyle biraksaydim, hersey daha farkli olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 server üzerinde houserule uygulandığı zaman genelde çıkan problemlerden biridir oyunun dengelerinin kayması.Mare sadece tamerların binebildiği bir hayvan,abartı güçlü eğil ve pvm için kullanılır.WV de aynı şekilde pvm için kullanılır genelde.Eğer zevk için oynayacaksak ve kuruluş amacı bu ise serverın bu gibi şeyleri kısıtlayarak bir yerde yanlış yapıyoruz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar