Invulon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Oh be ne cileymis ya 20 saat toplam ucus delirmemek elde degildi :) Herneyse sonunda californiadayim universitede su anda dersim yokken bi lab a girip anca bu mesaji atabildim. UCDavis gercekden cok guzel bi universite Antalyaya baya benziyor yemekler disinda pek bi rahatsiz edici bisey olmadi ama resmen ac geziyorum yani colanin bile tadi bi farkli geliyor Herneyse hersey iyi guzel gelecek ayin basinda eve cikiyorum gibi oda arkadasim olucak arkadas computer science okuyan bi japon arkadas computer science olmasi iyi oldu net sorunu olmiycak sanirim demekdir kisaca Firsatim oldugunda laptopumu alip SL cdmide order edip geliyorum hos ben donene kadar coktan onzac beni gecmis nerukard sa yakalamis olucakdir :) Firsatim olmuyor bu aralar ama en kisa zamanda eski duzene giricem sanirim zaten tum gunum 9-4 arasi uni de sonrasindaysa sinema ve downtownda geciyor kitap konusu super oldu cennete dusmus gibiyim turkceye cevrilcek yada netten getirtmeye calisdigim biton kitabi inanilmaz ucuza aldim super eglenceli geciyor kisacasi icq veya msn e giremedigimden buraya atiyim bunu dedim :) ha bu arada burda arnold california valisi olmak icin aday ortalikda gezip duruyor reklamlar tamamen secimle ilgili.
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Onzac seni geçti bile :-P hehe sevindim yerleştiğine keyfin yerindeyse ne güzel. Alışmak biraz sürer ama olsun okul güzelse sorun deil. Bu arada SL de bekliyorum seni gelince yaparız questleri RK da takılıyorum dürekli lvl aliim yada eğleniim diye.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Cheater Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 bende seni gectim :p neyse hadi gecmis olsun atlatmissin tasinma yerlesme kismini nerdeyse artik sana cd md ismarlatiriz :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Kolay gelsin oralarda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 geçmiş olsun doktor :) cs'de okuyan capon eleman bulana kadar şöyle güzelinden california'lı bi cheerleader ev arkadaşı bulamadınmı ya? :D okulda başarılar dilerim. oylar arny'ye!
NeoCrime Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 olum cd filan siparis etme sakın. zaten amerika'dasın ordaki min. baglanti bile sl'yi bir gün içinde çekmeni saglar. yani kasma yok cd ile yok orderla. ben türkiye'de indirirken ayıp yani :) dip not: olum california'ya taşındın ve oturup AO mu oynuyucan? al bi roller skate birde güzelinden eğitmen o seni eğitsin sen onu ;)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Neo bittimi DW. Birde o DW tam sürümmü yoksa gene 100MB patch çekmen gerekli mi hehe :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
NeoCrime Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 1 gb cektikten 100 mb koyarmi sence? daha bitmedi aksam elektrikler kesilmis. ama genede 15 saatte %50 inmis yaklasik 500mb filan iste yani bugün bitmesi gerekiyor. dün 4 5 kb/s ile indiriyordu bugün 44kb/s diyor yalan degilmi bilmem ama acaip hizli iniyor aslında baglantımda çok muhteşem bir şey degil aslında 64/13 kablonet. ama dediğim gibi bütün SLyi indirdikten sonra 100 mb pacth koymaz bana :) hem arada oyunada tekrar ısınıyorum. parmaklarım filan yavaslamış.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 said: NeoCrime, 30 September 2003 14:17 tarihinde demiş ki: olum cd filan siparis etme sakın. zaten amerika'dasın ordaki min. baglanti bile sl'yi bir gün içinde çekmeni saglar. yani kasma yok cd ile yok orderla. ben türkiye'de indirirken ayıp yani :) dip not: olum california'ya taşındın ve oturup AO mu oynuyucan? al bi roller skate birde güzelinden eğitmen o seni eğitsin sen onu ;)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. rollerskate i benim ogretmem lazim o zaman :) ayrica su an zaten biton guzel var ortamda turk olmanin bu kadar ilgi cekdigini bilmiyordum meger hezkez turkiyeyi bilipde fake atiyomus anlasilan ayrica 1 kere sacramentoya inebildim baya guzel turlar var onlara katilicam iste kings in maci var onu bekliyoruz aciklanmasini ama klavye olayi cok sinir ingilizce klavyede alisamadim bi turlu daha ilk gunden derse gec kaldim zaten ama oriantation oldugundan onemli degil dediler bakalim. cep telefonu sorun oldu onu halletmeye calisiyorum simdide firsat olursa gene atarim post :)
Chrysaor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Hayirli olsun =] EN klavyeye alismam benim 1-2 ay surmustu hehe[hline]O_o
NeoCrime Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 eng klavyenin q türkçeden farkı ne ki yaw ben türkçeye alışmakta zorluk çekmiştim. bi sn .... sanırım sorun bende neyse :))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 sormayin ya klavye sorunu ciddiden oluyor :) herseyi yanlis yaziyordum ilk geldigimdede o kadar cok ugrastirmiyor alisdim gibi aslinda open campus derslere basladim bi yandanda sacremento kings maci icin reservasyon yaptik :) giants macina gittim simdide ucdavisin maci olucak onu bekliyoruz baya eglenceli geciyor yani bu arada bi offical foruma baktimda doclarin cogu birakmis gelince bana surpriz olucakmis geliyor ezdiler sanirim iyice neyse iste zaman sorunu oluyor evi dogru duzgun ariyamiyorum saatler uyusmuyor bi turlu hep dersde oluyorum ha citir umarim cratindan bahsetmiyorsundur :p oyleyse yuh yani cry in enfi o kadar hizli lvllenmedi abartmayin neuro sen zaten konusma size onca sey yapmislar SL de gidip +100 nano skilleri veren beltiniz var daha ne istionuz fotograflar tab edilsin resimli halini koyiim buraya yaptiklarimin ;)
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 valla oynamiorum pek ama cratim 140 seni gectim derken citiri kastediordum :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat [Bu mesaj Cheater tarafından 02 October 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Millet 180 shade yapmis :p daha kac hafta oldu SL cikali[hline]O_o
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hmm shade ve keeper powerlevellenmis super ebay malzemesi oluor su anda bir de gercekten cok super ozellıklerı flm var dıorlar[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 180+ keeper var bir tanede. 3 kişi değişmeli oynuyorlar. Valla bi shadow açtım ama çok zor geldi sıfırdan karakter yaratması. Koşamıyor, vuramıyor, nanoları yok, ncu hiçbirşeye yetmiyor falan uzun iş yani yeni char açmak.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Eheh 3 kişi olduklarını bilmiodum o 180+ Keeper ın ben bi tanesiyle team yaptım oynayanların Fransız bi hatundu bide arkadaşı var yanında 170 Shade kel kafalı iğrenç bişey :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Daha hiç teamleyemedim shade veya keeper ile nasıl teamde etkililermi veya yararlılar mı? Nedirler ne değildirler?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Shade tamamen solo profession hiçkimseye bir faydası yok fakat keeper müthiş hem sağlam Tank hemde ne kadar nano hp vessaire varsa hepsine team için heal over time yapıyor doctor filan gerekmiyor ben ortalama bir MA olarak beraber tank oldum o derece.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
athea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben de SL dl ediorum, bu makinayla swg oynanmio eheheh 550mb gelmis dun gece, gelir bi ara =p bikac haftaya yeni makina alcam, o zamana kadar SLye bakim nasi olmus =] Invulon sana da hayirli uurlu olsun cicim, guzel guzel oku bakim =p [Bu mesaj athea tarafından 04 October 2003 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
W3ND1G0 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yavrum benim ooy ooy sen naaparsın yaban ellerde hemen frigofirik kargoyla zeytinyağlı sarma ve sanita cheeseburgeri yolluyorum. araya bi de aslansütü zulaladım. göster türkişpavır ı amarikan gavurlarına bizi mahçup etme ;)[hline]W N D G - S P D R M N
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: athea, 04 October 2003 10:04 tarihinde demiş ki: ben de SL dl ediorum, bu makinayla swg oynanmio eheheh 550mb gelmis dun gece, gelir bi ara =p bikac haftaya yeni makina alcam, o zamana kadar SLye bakim nasi olmus =] Invulon sana da hayirli uurlu olsun cicim, guzel guzel oku bakim =p [Bu mesaj athea tarafından 04 October 2003 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] oooo athe gelior amanin kacilin[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 vayyyyy atheeee hala 200 olamadım yav athe.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben demisdim swg den hayir gelmez diye :p daha cikamiyorum cunku cikmadan 1 ay once haber vermem gerekiyormus neyseki cikicam demisdim az bisi kaldi laptopda aliyorum iste gelirim bu aralar sanirim :) ben gelene kadar abso 200ler gibi bu arada saol athea apla ve wendigo :) ha bu arada ac kaliyorum burda ya bide canim acaip manti istiyor oyle boyle degil :p
Öne çıkan mesajlar