Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverın ilk evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yamulmuyosam serverın ilk evini an itibariyle kurmuş bulunmaktayım.Kara elflere ve amacımızda bize hizmet edeceklere hayırlı olsun :b

[spo][/spo]

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 19:40 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
carpenterın olduğu binada architect vendor oluyo ondan house placement tool alıyosun zaten ona çift tıkladığın zaman tüm ev fiyatlarını görebilirsin.ben bu 8*9u 42k küsür golda aldım
Mesaj tarihi:
o bahsettiğim toolda classic houses kısmında spheredan bildiğin evler var diğer 2 seçenekteki evler böyle taban halinde sen onların üstüne ev menüsünden customize diyerek yapıyosun evini kafana göre.(diğer 2 seçenek dediğimin biri 2 kat diğeri 3 kat için)
Mesaj tarihi:
aostan sonra customable yani kendi dizayn edebileceğin ev sistemine geçildi.

istersen default evleri kuruyorsun istersen toprak kurup üstüne kendi istediğin tarzda ev yaratıyorsun.
Mesaj tarihi:
En iyi para kasma yöntemleri
1) solen hive
2) eskortluk yapma(bir adamdan 800-900 arası)
3) koyun doğrama
4) orcların hapsettiği adamları kurtarma

yani skillerimize göre bu yöntemler var şuan :)
Mesaj tarihi:
Yok öyle bişi değil. Banka banka dolaşıyosun. Tabii ki lockpick kasmak için :D
Daha sonra bu kilitli kapı ve kutuyu açabiliyosunuz.
Ama kapı için o kadar uğraşmanıza gerek yok o kadar abartı bi para verdiği yok :)
Kasadan da 2k para çıkıyor. Regler, ok, gem, silah, scroll vs.vs.
Mesaj tarihi:
ya ben brit mezarlıkta kasamıyorum, bi giriyorum mezarlığa, tüm
ekrandakiler üzerime koşmaya başlıyo... yapacak bişey yok kaçıyorum şehire, şehirde guards yazıyorum guardlar sallamıyo bankaya kadar koştuğumu bilirim

nedir benim yanlış yaptığım? nerde kasacam nasıl? tam noob sorusu oldu sdf
Mesaj tarihi:
nerelere dikebiliyoruz ev? bana sürekli vay olmaz burası git başka yere dedi, ben de bıraktım öyle yarın bir daha bakacağım =]

haliyle gza olmuyordur diye düşünüyorum denemedim ama bunun dışında nedir koşullar?
  • Yeni Oluştur...