nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi en kolay nasi para kasarim, 1.5k lazim, yeni char acip carpenter mi yapayim, nedir kolay yolu? [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 20:24 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 solen hivedaki karincalardan iyi para cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi onlari kesmek icin para lazim pul lazim 128 gold var, reg yok.. surunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 magelik zor tabi bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 2 gundur oynuyorum 5k yapabilidm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mage isen önce koyun kesip yününü toplican. Az buçuk paran olacak. Daha sonra scrolum yok diyicen vendorun sattığı 1-2 scrolu alacan. Daha sonra onlar da sarmicak. Lich kesmeye ıkınacan. (zor baya :D ) Veya milletden scrol dilenecen :D Blade spirit scrolunu bulduğun andan itibaren işler yoluna girmeye başlıyacaktır :D Bu arada deri getirene set dikilir :) ( 750gp gp :P ) Fiyatlar oynayabilir tabiki server başıdır vs. :D [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 20:48 tarihinde, kek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 magele direk gidip lightningle kesebilirsiniz solendeki karıncaları reg parasını ve daha fazlasını kolaylıkla çıkarırsınız bu şekilde ben öle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 kek exceptioal spined yapıyo musun deri getirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 güzel heal potlarım var kenkler ,normal pot 25 den. 15 verip dandik lesser alcağınıza 25 verin normal alın :) greaterda yapabiliyomda onu az faillemeye başladığımda satışa başlıcam. oyun nicki Alcat , greaterda düşünürüz isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 oha kazikcilara bak, daha sanayi devrimi olmadan enflasyonlu fiyatlarla satis yapiyolar. 10kya kral gemi aliyosun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: tunca üye § 22 Haziran 2007, Cuma - 20:52 [ özel msj ] kek exceptioal spined yapıyo musun deri getirsem Deri sizden dikmesi bizden :D Lakin Leather tuniclerde %14 lük gibi bir şans ile exc. olmama olasılığı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bod kitabı arıyorum, ins kasmış olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 atı olmayan brit bank'a gelsin vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 necro spellerini nerden bulucam ben ya nelerden cıkıo bide treasure map satarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Speller en kolay hedge maze deki implerden ama dikkat edin süper haduket çakıyorlar, bard ile kesmesi çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 monsterlarda cok dengesizlik varya içinden hiç bişi cıkmayan 2 vuruşta ölen şeyler.arkanı bir dönüosun fs ve poison cakıo :) lich kesmek cok zor suan mesela tanrı gibi bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 kesiyorum ben o kadar zor degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 offer plx :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Fiyat ne verirseniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben evime vendor koymak istiyorum nasıl olacak bu iş? gittik ev aldık vendor koyalım diye, yer kaptık guzel ama vendor eksik kaldı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 [spo] [/spo] satmıcam patlayın =P [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 10:47 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 her dandik item bulan ss atcaksa isimiz var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 dandik mandik serverın ilk fc fcr bir arada olan itemıdır muhtemelen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 tunca edit gf [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 11:33 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 spined/barbed set alıcam ben bikaç tane var mı şuan oyunda olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar