phoebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 selamlar i tunes u etkın bır sekılde kullanamıyorum yardımcı olabılırmısınız acaba..istedigimde duzgun bır sekılde album album bılgısayardan ıpoda atmak cok mu sey ıstıyorum kı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 wala benım macbookda ben bıle alışamadım hala. çok karmaşık bende pcden mace mp3 atarken kafayı yemıstım, 2 kere kopyalıyo falan. bilen varsa anlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ya oturcan ayarlıcan onnarı tek tek yok bu bunun sarkısı bu albümden hedelendi felan yoksa urasilmaz. mesela bende bazi sarkilarin yerleri karisti misal sex pistolsdan white rabbit felan çıkıo yani tek tek yapcan onu baska caren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bende ilk iPod aldığımda 2 gün boyunca saatlerce düzenlemiştim. Arada girer düzenlerim hala arşivin %85 falan düzgün oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 işin işkence kısmı elinde eger duzgun arşiv yoksa başlıyor. ondan 5 şarkı bundan 3 şarkı falan uğraşılmaz. en boktanı da ne grup ne album ismi yazan şarkılar karışır, tek tek seç ondan sonra tagle falan tam eziyet. bazen şarkı adı da olmuyor untitled diye, abuk bi caz şarkısı çıkıyor o an eeaaah diyip bütün şarkıları karışık albüm yapıp bırakıyosun. bundan kurtulmanın en temiz yolu diskografi olayı. mis gibi taglı, taglı degilse bile artisti albumu belirtip bitiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende aldigim zaman hem ipod'a hemde itunes'e lanet okumustum. 1 veya 2 gunde cozdum. cozdukten sonra cok kolay. daima apple'in basit mantigini dusumek gerekiyor. itunes'i ilk kullanmaya kalkanlar biraz daha karmasik veya daha kompleks birseyler bekliyor ama gercektende oyle degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ml_ipod kullanın harika bence kendisi. winamp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar