Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i tunes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar i tunes u etkın bır sekılde kullanamıyorum yardımcı olabılırmısınız acaba..istedigimde duzgun bır sekılde album album bılgısayardan ıpoda atmak cok mu sey ıstıyorum kı?:D
Mesaj tarihi:
wala benım macbookda ben bıle alışamadım hala. çok karmaşık

bende pcden mace mp3 atarken kafayı yemıstım, 2 kere kopyalıyo falan. bilen varsa anlatsın :)
Mesaj tarihi:
Ya oturcan ayarlıcan onnarı tek tek yok bu bunun sarkısı bu albümden hedelendi felan yoksa urasilmaz. mesela bende bazi sarkilarin yerleri karisti misal sex pistolsdan white rabbit felan çıkıo yani tek tek yapcan onu baska caren yok.
Mesaj tarihi:
işin işkence kısmı elinde eger duzgun arşiv yoksa başlıyor. ondan 5 şarkı bundan 3 şarkı falan uğraşılmaz. en boktanı da ne grup ne album ismi yazan şarkılar karışır, tek tek seç ondan sonra tagle falan tam eziyet. bazen şarkı adı da olmuyor untitled diye, abuk bi caz şarkısı çıkıyor o an eeaaah diyip bütün şarkıları karışık albüm yapıp bırakıyosun.

bundan kurtulmanın en temiz yolu diskografi olayı. mis gibi taglı, taglı degilse bile artisti albumu belirtip bitiriyosun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bende aldigim zaman hem ipod'a hemde itunes'e lanet okumustum. 1 veya 2 gunde cozdum. cozdukten sonra cok kolay. daima apple'in basit mantigini dusumek gerekiyor. itunes'i ilk kullanmaya kalkanlar biraz daha karmasik veya daha kompleks birseyler bekliyor ama gercektende oyle degil..
  • Yeni Oluştur...