Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 anti macro var, para kastik saatlerce delayla gemi aldikta, nedir bu denizlerin hali. cok fazla agro var, insanlar nasi box yapicak bu kadar cok agro varken :) ve oyle tiris agrolar degik kraken ve sea serpent.. 90 vuruyor kraken, gemiye takiliyor geminin yarisindan ilerisine gidemiyosun vs. biraz temizlesek agrolari ? recal scrol yok, gemide olunce stuck cektikten sonra gemiye geri gidilemiyor. parada kolay kasilmiyor bi cozum lazim sanki kenmdi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 turk yildizlari gibi takildik, 2 posta manevradan sonra arkadan water elemental kanca atti kraken de onden yuklenince alabora =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Alın yanıza bi peacer tamamdır agro falan vermez hiçbişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 adam peacer zaten =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 aynı olay ormanlardada var. doğa çok acımasız orctan kacarken reaperın kalvasıyla tutusabılıyorsun.ama böylesi daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 mesela veterinary kasamadim ben, cunku krakenler ya beni ya hayvanlari kesiyor xD anti macro oldugu icinde gemi mecbur, valla ellerimiz bagli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 britte ciplak gezer oldu adamlar, yaziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bi hız gemisi alıp usta bitanede kaptan alacaksınız o zaman mecbur :P Aralarından makas falan atıp gidecek hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 dedim ya turk yildizlari gibi hareketler yaptik senkronize, makas eyvallah da nos taktirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hehe. sorun onların aggrolaması değil de gemiye binince inemiyorlar. ona bakacağım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 adam gene geldi beni buldu ve oldum ne ugursuz adam bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi karada beni sea serpent kesti. bide öle bi vuruyo ki 74 85 falan.KARADA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 havada karada alayina gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ahoy matey! Alırsın gemiye bir korsan/bard, krakenlar serpentlar el ele kardeşçe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 milli oldu arcane kanka da. sira tunca bebesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Water elemenal ftl :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 tunca ve füksantari da esirimiz olarak kurban etmeye goturuyoruz yunus tanrimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi adam bela gibi. koskoca denizde adamlar carpistik ya gemilerle, kendisi geberdi ben direkten dondum geri vitese taktim neyseki ehuhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 karaya oturduk bi kac kere sonuncusunda tuncayla ben de yattara, füksantar kaldi bi tek gemide ayakta. artik 2 water elemental 1 serpent geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 köle yaptılar beni kürek çektiriyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Nasıl bir insan modelidir 2 water elemental 1 sea serpentın olduğu ekranda tiller man'e "stop" komutu veren? Zegna senin gemiye geleyim ben pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 gemiyi neyle aldınız ayıptır sorması. nereden geliyor bu kuyunun suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 lol ya ne güzel bi de beğenmiyosunuz. geyik oluyo bakın :p bu arada fark ettim ki kimse runuo oynamamış mıdır nedir, stat nasıl arttırılır para nasıl kasılır bilen yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Sailor bir yardım et bandaj sata sata nereye kadar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar