Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GMAT ile ilgili birkaç soru..

JsH

Öne çıkan mesajlar

GMAT sınavının içeriği nasıldır? çok kastırır mı insanı? Bana gereken puan 500 civarı. Mühendislik bitirdim ve upper ınt ing seviyem mevcut. 500 almam için çok çalımam gerekicek mi? Gerekicekse de birkaç tane kaynak yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
2 gün sonra gmat sınavım var ama awa ya hiç çalışmadım. Büyük ihtimalle boş bırakmayı düşünüyorum sınırlı pekmezi boşuna harcamamak için. 600+ puan lazım bana ve okul başvurularında hiç adı dahi geçmiyor.

Çok dandirik olsa da yazmalı mıyım yoksa direk puana mı odaklanmalıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

sözel ve sayısal olmak üzere 2 kısımdan oluşuo

sözel kısmı zor abi, ben 2 ay kursa gittim los angeles da bi türlü iyileştiremedim. Bildiğin satır aralarını okuman gerekio.

matematik kısmı basit ama kıl. Statementlar var yani bi işlem verio altına 2 tane ipucu sonra 5 tane şık var ipuçları ile ilgili yeterli mi kaç tanesi yeterli gibi, dikkat etmen gerekio çok. Ama yaparsın, yapılmayacak bişey değil ben 650 - 700 e kastım 600 civarıyım aşağı yukarı da işte burs murs yok bu puanlara gerçi MBA e burs pek sağlayan üniversitede yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Ben yaklaşık 5 yıl önce girmiştim sınava, içeriğin değişip değişmediğini bilmiyorum :>
Bana forumdan "Prawler" çok çok yardımcı olmuştu sağolsun, ona özel mesaj atmayı dene, bayadır gözükmüyor buralarda belki mesajlarına bakar.
Eğitimini yazsan daha iyi olurdu sana öncelikle önereceğim mat bölümünü fullemen, genel olarak türk öğrencisine çok ıkolay geliyor matematik kısmı ancak İngilizcesi fena kasış, bana maymun beynini anlatan yaklaşık 2 sflık bir makale çıkmıştı ve bundan sadece 3 soru sormuştu, daha kaç makale vardı hatırlayamadım :>
Matematiğin iyi olsa bile deneme sorusu çöz baya çünkü çok farklı bir soru sistemi vardı. 600 çok uçarı bir puan değil ancak çok düşükte değil, ben de senin gbi gmat nedir haberim yokken bir haftalıkı normal bir çalışmayla 500 almıştım, az düzenli çalışsan 600 rahat alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...