JsH Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 GMAT sınavının içeriği nasıldır? çok kastırır mı insanı? Bana gereken puan 500 civarı. Mühendislik bitirdim ve upper ınt ing seviyem mevcut. 500 almam için çok çalımam gerekicek mi? Gerekicekse de birkaç tane kaynak yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 google baslangic olarak iyi bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 sözlük daha iyi bir kaynak sunabilir.. (ve hatta sunar) hede ve de hödö tabi her iki sayfayıda okur ve linkleri takip ederseniz ıncığını cıncığını öğrenebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 2 gün sonra gmat sınavım var ama awa ya hiç çalışmadım. Büyük ihtimalle boş bırakmayı düşünüyorum sınırlı pekmezi boşuna harcamamak için. 600+ puan lazım bana ve okul başvurularında hiç adı dahi geçmiyor. Çok dandirik olsa da yazmalı mıyım yoksa direk puana mı odaklanmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 500 çok rahat alırsın. çalışıp alınacak skorlar 700 den başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sözel ve sayısal olmak üzere 2 kısımdan oluşuo sözel kısmı zor abi, ben 2 ay kursa gittim los angeles da bi türlü iyileştiremedim. Bildiğin satır aralarını okuman gerekio. matematik kısmı basit ama kıl. Statementlar var yani bi işlem verio altına 2 tane ipucu sonra 5 tane şık var ipuçları ile ilgili yeterli mi kaç tanesi yeterli gibi, dikkat etmen gerekio çok. Ama yaparsın, yapılmayacak bişey değil ben 650 - 700 e kastım 600 civarıyım aşağı yukarı da işte burs murs yok bu puanlara gerçi MBA e burs pek sağlayan üniversitede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 son 2 haftadır çalışıyorum ben, o da sadece practice testleri çözüyorum mgmat ve official olanları. genellikle 700 civarı skor geliyor, toplamda 30 40 dakika erken bitiyor ama awa daha hiç denemedim, denesemde sıçıcam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ulan! verbal direk rezalet 28 felan off matematikten 49 yapmasam böyle 600 altı gelecekti resmen neyse good enough diyip geçiyorum baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 matematik kısmında kasarsa en fazla permütasyon kombinasyon zart zurt kasar, onun haricinde kolay. asıl iş verbalda, bol bol kitap okumak lazım yoksa baş ağrısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 verbal bittiğinde 25 dakika sürem vardı daha O kadar sıkılıyorum ki yaparken, farkında olmadan atmaya başlıyorum ahah Beyse yeter 600, yüksek isteyen okullara param yetmiyor zaten sdf. Suçu puana atarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Haha konuyu açalı 5 yıla yakın olmuş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 awa ya hiç bakmayıp, writingten genelde sıçan ve toeflda 23 yapmış bi adam olarak 5.5 geldi anlamadım gitti, britney spears sucks gibi şeyler yazmıştım halbuse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 620 - 630 olmak ne kadar mümkün şimdi ? Girenler falan varsa birazcık sınavı anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 average 600 isteyen bir üniye başvuracağım da ne kadar mümkün bilemiyorum yani açıkçası hiç bir bok bilmiorum(hakkında). netten 1-2 sipariş vericem hangi yayını alsam? aynı yayının binbir türlü versiyonu var delirmek üzereyim gencolar. bilen biri varsa bana ulaşsın acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ben yaklaşık 5 yıl önce girmiştim sınava, içeriğin değişip değişmediğini bilmiyorum :> Bana forumdan "Prawler" çok çok yardımcı olmuştu sağolsun, ona özel mesaj atmayı dene, bayadır gözükmüyor buralarda belki mesajlarına bakar. Eğitimini yazsan daha iyi olurdu sana öncelikle önereceğim mat bölümünü fullemen, genel olarak türk öğrencisine çok ıkolay geliyor matematik kısmı ancak İngilizcesi fena kasış, bana maymun beynini anlatan yaklaşık 2 sflık bir makale çıkmıştı ve bundan sadece 3 soru sormuştu, daha kaç makale vardı hatırlayamadım :> Matematiğin iyi olsa bile deneme sorusu çöz baya çünkü çok farklı bir soru sistemi vardı. 600 çok uçarı bir puan değil ancak çok düşükte değil, ben de senin gbi gmat nedir haberim yokken bir haftalıkı normal bir çalışmayla 500 almıştım, az düzenli çalışsan 600 rahat alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar