Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben 30 haziran sabahı ingiltereye Southampton a gidicem.uçak heathrow havalimanına iniyor.burdan Southampton a nasıl ulaşabilirm.National Express otobüsleri varmış bunlarla nasıl gidebilirm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 abi tren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tren aktarmalıymış galiba bu otobüsler hem uygun hemde direk gidiyomuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Çeşit çeşit var. Londradayım ben bilgim yoktu bunla ilgili ama sen yazınca araştırdım biraz. Burda bulabilirsin aradigini. mesela ben 13:50 15:35 1hr 45min 0 View WC bunu seçtim 13.50 pound a götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 draven vardı ama, her ingilitere ile ilgili topic açılınca anıyoruz kendisini burdan, tren güzel çözüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 google'a bakasim tuttu, söyle birsey buldum belki isine yarar. http://www.solent.ac.uk/findus/resources/locatormap.pdf [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 01:44 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Tren aktarmalı ama yani aktarma dediğin, iniyorsun, 2 adım atıp diğer tren'i bekliyorsun. Ama tabi hatların, sistemin nasıl çalıştığını hemen çözemeyebilirsin. Otobüs ilk sefer için iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 tek başıma gidiceğim için biraz tedirginim.üstelik ilk defa yurtdışına çıkıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 birsey olmaz aslansin kaplansin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 trende tek başına gezenleri dövüyorlar orda o yüzden dikkatli olmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Oha istanbul strikes back gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bu yüzden hazırlıklı giidcem oranin takım formasi sapkasi falan holigan modun yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Kafa buluyor Kingpin ya :). Gayet sakin ve medeni yer. İlk gidişin olacağı için direk otobüs ile gitmen daha iyi olur. Ama 2 günde alışacaksın sisteme. İstanbula benzemiyor, her yerde, her durakta hangi otobüsün yada trenin nereden geçtiği açıkça belirtilir. Birde A to Z London yada gittiğin yerin kitapçığını aldın mı bitti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar