Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photoshop olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben photoshop öğrenmek istiyorm
yanlız hiç bişey bilmiyorum ama baştan başlayıp böyle çok sağlam çok ayrıntılı şeyler çıkarmak istiyorum öle basit şeyler deil

bi de fotoraf maniplasyon yapmıycam direk çizim yapıyorum onların üzerinde oynıycam hangi kaynakları önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
http://www.tutorialized.com

sitesini öneririm ayrıca deneme yanılma yöntemi her
zaman sonuç vermiştir gitgide kendine özgün şeyler ortaya çıkarabiliyorsun şahsen 1. günümün sonunda baya bir şeyi öğrenmiştim. O sitede binlerce tutorial bulabilirsin ondan sonrası sana ve yaratıcılığına kalmış
Mesaj tarihi:
bencede gerek yok kitaba tutoriallarla neyin ne olduğnu bilirsin zaten ordaki her tool un belli özellikleri bu özellikleri öğrendikten sorna gerisi hayal gücüne kaliyo. Tabi bu hayalgücünü tetikleyen, etkiliyen şeyler tutoriallar olabilir.
Mesaj tarihi:
toolları öğren başta. sonra filterlara bulaş biraz. filterları da kavradıktan sonra image ayarlarını incelersin aynı zamanda... gerisi hayal gücü ve deneme yanılma yoluyla elde edeceğin tecrübe zaten.
Mesaj tarihi:
photoshop tutorialleri (youtube de bile var artıkın, bööle film gibin izleyip yapıyon falan)

brushlar, patternler, stock photolar, mouse ve bol bol zaman.. hmm.. evet.. yeterli gibin
Mesaj tarihi:
ya kitap falan gerçekten gereksiz yani tutoriallar yeter bence sonuçta internet gibi bir ortamda bir bilgiyi bulamazsan hiç biryerde bulamazsın gibi iddiali bir laf edebilirim.(Konuyu saptırmıyalım lafın gelişi hiç biryer=) )
Mesaj tarihi:
çizimler için kitap yerine tutoriallar bulup sıkı bir şekilde çalışırsan çabuk kaparsın. deviantart.com'da çok güzelleri var...

Bir de fotomanipulasyon yapmayıp direkt çizim yapacakmışsın... o zaman bir grafik tablet edinmen şart bence... Var mı tabletin??..
Mesaj tarihi:
tablet yok ya o biraz ilerki aşamada
şimdilik bi takım resimleri scannerdan geçirerek bişeler yapmaya başlıcam.

bide uzmanlar için photoshop cs2 diye bir kitap buldum valla çok sağlam anlatmışa benziyor ya e-book unu bulcam ya da satın alcam

bi de cs3 69 dolara satılıyor deniyor orjinali öğrenciler için, orjinale gerek yok dimi?

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 17:18 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla sen işi profesyonel olarak yapacaksın sanırım o zaman içimden orijinal geçiyor ama maddi durum iyi değilse ve direkt bir programa o kadar para gömmek istemiyorsan tabi kopyasınıda kullanabilirsin sanırım kopyalarda hiç bir özellik engelli değil hepsine ulaşabiliyorsun.
  • Yeni Oluştur...