patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 arkadaşlar ben photoshop öğrenmek istiyorm yanlız hiç bişey bilmiyorum ama baştan başlayıp böyle çok sağlam çok ayrıntılı şeyler çıkarmak istiyorum öle basit şeyler deil bi de fotoraf maniplasyon yapmıycam direk çizim yapıyorum onların üzerinde oynıycam hangi kaynakları önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 http://www.tutorialized.com sitesini öneririm ayrıca deneme yanılma yöntemi her zaman sonuç vermiştir gitgide kendine özgün şeyler ortaya çıkarabiliyorsun şahsen 1. günümün sonunda baya bir şeyi öğrenmiştim. O sitede binlerce tutorial bulabilirsin ondan sonrası sana ve yaratıcılığına kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 aradım buldum http://forum.paticik.com/view.php?id=43708 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kitaba felan gerek yok mu diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bencede gerek yok kitaba tutoriallarla neyin ne olduğnu bilirsin zaten ordaki her tool un belli özellikleri bu özellikleri öğrendikten sorna gerisi hayal gücüne kaliyo. Tabi bu hayalgücünü tetikleyen, etkiliyen şeyler tutoriallar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 toolları öğren başta. sonra filterlara bulaş biraz. filterları da kavradıktan sonra image ayarlarını incelersin aynı zamanda... gerisi hayal gücü ve deneme yanılma yoluyla elde edeceğin tecrübe zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kitaplar hiç bi işe yaramaz. ben onu bilirim sadece. okul desen okulda da bişi öğrenmezsin. en iyisi oturcaksın interneti kaynak yapacaksın kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kitaptan okuyup öğreneceğine internetten okuyup öğren, kitaba vereceğin parayı da paticike bağışla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 f1 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 photoshop tutorialleri (youtube de bile var artıkın, bööle film gibin izleyip yapıyon falan) brushlar, patternler, stock photolar, mouse ve bol bol zaman.. hmm.. evet.. yeterli gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bende eğitim cd si var.. göstere göstere anlatıyor... hatta pcnet dergisi vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 o değilde şu site bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bilen birinden öğrenmen daha mantıklı denemeyle bitmeyecek kadar falza şey var photoshopta genel kullanımını tutolardan öğrendikten sonrası azimliysen olmuycak şey deil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ya ben bilgisayardan okuyamıyorm e-book gibin şeyleri yani ondan kitap dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ya kitap falan gerçekten gereksiz yani tutoriallar yeter bence sonuçta internet gibi bir ortamda bir bilgiyi bulamazsan hiç biryerde bulamazsın gibi iddiali bir laf edebilirim.(Konuyu saptırmıyalım lafın gelişi hiç biryer=) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 yok ya, photoshop 2.0 varken ben f1 ile öğrenmiştim. bişey yapmak istiyorum. yapamıyorum. basıyorum f1e nası yapıcam diyorum gösteriyo. olağanüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 3 adımda, photoshopta basit şeyler yapamama, çok iyi şeyler yapma tutorialı vardı. Aramaya inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 çizimler için kitap yerine tutoriallar bulup sıkı bir şekilde çalışırsan çabuk kaparsın. deviantart.com'da çok güzelleri var... Bir de fotomanipulasyon yapmayıp direkt çizim yapacakmışsın... o zaman bir grafik tablet edinmen şart bence... Var mı tabletin??.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tablet yok ya o biraz ilerki aşamada şimdilik bi takım resimleri scannerdan geçirerek bişeler yapmaya başlıcam. bide uzmanlar için photoshop cs2 diye bir kitap buldum valla çok sağlam anlatmışa benziyor ya e-book unu bulcam ya da satın alcam bi de cs3 69 dolara satılıyor deniyor orjinali öğrenciler için, orjinale gerek yok dimi? [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 17:18 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 valla sen işi profesyonel olarak yapacaksın sanırım o zaman içimden orijinal geçiyor ama maddi durum iyi değilse ve direkt bir programa o kadar para gömmek istemiyorsan tabi kopyasınıda kullanabilirsin sanırım kopyalarda hiç bir özellik engelli değil hepsine ulaşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar