Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 metallica gelsin 100 milyonluk domates alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 iyi al bakalım da gelirse o domatesleri bi güzel ... yeriz. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Metallica yı tek geçerim blind da olabilir ama ... şu domates olayında da solonor haklı yani güzelim domatesler atılırmı hiç yenirrrrrrrrrrrr!!!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Doors Gelsin Jim Morrison Featuring Soth[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 In flames[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Tiamat....sadece tiamat..... geldiler 2 sene önce izmire gidemedim ben.....bidaha gelsinler[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Radiohead[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 said: dersim, 30 September 2003 18:02 tarihinde demiş ki: SOAD türkiyeye gelmek istemiyo. . Gelmesinler zaten, Konserlerinde Fuck The all turks Diye bağırıp ondan sonra bide Turkiyeyemi gelecekler. İmkansız. [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 01 October 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Soad gelirse ben giderim. Hatta paticik olarak toplanıp gideriz. Pembelerimizi giyeriz. sevgi gösterilerinde bulunuruz pls :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 İlk gün Katatonia, Lacrimas Profundere, My Dying Bride, Anathema bir festival verseler. Melankoniyi en üst düzeyde yaşasak. İkinci gün ise Children of Bodom ve Dark Tranquillity sahneyi alsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 radiohead anathema nightwish oasis audioslave bu vokalleri canlı olarak dinlemeden ölmek istemiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Lacuna Coil gelse...[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: Berk, 30 September 2003 21:22 tarihinde demiş ki: Doors Gelsin Jim Morrison Featuring Soth Güzelim ne yaptın senn.... Geçti bizden çok genciz. Gönül isterdi tabii ama... ı ıh! olmaz bi daha ;)[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Benim isteğim yakında gerçekleşicek muhtemelen. Inside information olarak söliyim muhtemelen 2004 te ECM festivali olcak... Ehehehehehehe. EHEHEHEHHE. AHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. BWAHHAHAHAHAHAHAHA!!![hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Fakat tek grup/kişi olarak bahsediyosak Jean Michel Jarre derim tek geçerim. Herifin yaptığı sahne şovlarının yanına yaklaşabilen yok. Ayrıca Mike Oldfield Tubular Bells olayını Türkiyeye gelip sonlandırsa...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 NIGHTWISH ! Gelsin , İstanbula bile gelse , haftaiçi bile olsa okulu kırar giderim. Zaten hergün live videolarını kazaadan indirip gaz oluyom , kimse tutamaz beni.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Blind guardian İCED EARTH metallica iron maiden pentagram konser wersin uleeeyn OPETH tekrar bunları görsem gam yemem heee bide deep purple bi de bide eeee pink floyt eeeeeee birdeeee......[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 İced eart veya Anathema eger Türkiye'ye gelirse herşeyimi bile satıp (herşeyimi! :) ) gitmeye hazırım..[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 anathema, evanescence, lacuna coil daha vbardı da bu kadar bastı şimdilik[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 *!Aslında ne adamlar gelip gidiyo türkiyeye de haberimiz olmuyo.. diyerek olaya yeni bi boyut getirir*[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Red Hot Chili Peppers Incubus Foo Fighters P.O.D. Blink 182[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 doors 21th century turu vardı bu yaz amerikada o gelse olur dave gilmour olabilr... radiohead,r.e.m,pearl jam deli olur... hmzz.audioslavede gzl ama bilmiorm gidermiydim... aha portisheadde o yuardaki üçlüye katılrsa 4 gunluk festiv hmm....gnr eski kadro deli olurdo velvet revolvers da olur :)))) the cure!!! evet evet...zati on ekimde kemancida cure d.mode night var..etrtesi gun sat olmasa gidicem... bole yani...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W3ND1G0 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 --satriani --steve vai --bon jovi --dream theatre (bi daa) --malmsteen (her sene) --U2 --DP[hline]W N D G - S P D R M N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 kralı gelse[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 1-Evanescence 2-Red Hot Chilli Peppers[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar