Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 evet bugün böyle bişey hasıl oldu bilgisyarımda. virüsmüş. avast saolsun anca gösteriyo silmeye gelince yok. manuel olarak silmek için bikaç foruma baktım google üzerinden. activex i falan sildirdi bikaç dll falan. en son da winxp cdsinden bi kaç dosyayı yeniletti. ama sonuçta şikayetim dinmedi. ne yapabilirim? avast ve zone alarm kombosu kullanıyorum. bi de başka bi rica, silip silmediğini bilmeden başka virüs programı önermeyiniz. çünkü bakındım biraz bikaç virüs programı da sadece gösteriyomuş ya da hiç bulamıyomuş. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 virüs adını yazmazsan nasıl yorum yapabilir ki ... hede removal tool olarak bak bir de yapmadıysan. genelde symantec gibi sitelerde tek tek yer alıyor bu araçlar ve ücretsiz oluyor. bir de online virus scanner'ları deneyebilirsin. bir tanesi housecall.trendmicro.com adresindeydi sanırım. kolay gelsin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hddlerin paylasım adı PATRON mu? eger oyle ise Dracula Virus Temizleyici siliyor. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evet abi patron1 patron2 diye. dracula virüs temizleyici de ne sağlam isimmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 euheuh bizim arkadasin universitedeki hocasina bulasti adamin butun tezleri arastirmalari entworke acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 dracula iyimiş be direk halletti. teşekkürler pati! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 haha patron diye gorunce kopmustum zaten,ama ozellikle dracula virus temizleyici.ismine aldanıp kullanmayanlar utansınlar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 adam programın arayüzünü biraz daha pro yapsa, bi de şöyle bi tıkla değişecek türden diğer diller olcak iyi ekmek yer. baya kastım symantecin ufak tool lar bile silemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar