Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Arkadaşlar oynamaya yeni başladım burada bir kaç kişi dragonmaw da başla falan filan dedi başladım lvl 13 kastım falan ama yani bilmiyorum herkes kastığından mıdır nedir benim gibi baştan kasan insan sayısı neredeyse hiç yok gibi bişi.. aşırı sıkıldım yani bi dungeon yapıcak adam bile yok.. bi arkadaşım bizim server a gel diyor her türlü yardımı yaparm sen kasana kadar falan filan diyor, sae şey dedi yeni açılan high population server'a gir vs vs dedi. ( en mantıklısı şuanda bu geldi ) sizce ne yapmalıyım?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hakkaten kimse yoksa nabıcan olm serverda. neyse geliom birazdan yanına kasma fazla
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 grim batol veya executus a gir pvp serverı istiyosan [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 19:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tekrardan söyliyim, hangi server iyi değil? hangi serverda yeni başlayan insanlara yardımcı olabilecek bir ortam ve yüksek populasyon var diyorum.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 tbc ile gelen yeni serverlara gir level kasman daha rahat olur. İllaki kendi leveline uygun adma bulursun. Levelledikten sonra memnun kalırsan server dğeiştirmezsin kalmassan high pop yada arkadaşlarının olduğu bir servere girersin(migrate)
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Yeni serverlarda da çok bir dalga yok aslında. End-game falan düşünüyorsan hi-pop bir yere takıl derim ben.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Şu topakımı bi UPLIYIM bi ara oynadıydım kısa süre sonra baymıştım kimse yok vs vs diye de. şimdi bir daha soruyorum. tbc ile gelen yani kısaca en yeni shard hangisidir? yeni gelen insanlarla öğrenebileceğim şard hangisi? frostta kasıcam pati var diye ama noobluğumdan dolayı da kasmak istemiyorum açıkçası. tavsiyelerinz?
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Benm ilk charım (druid) dragonmawdaydı serverda hayvan gibi lag vardı. 1-2 ay önce yine girdim druid i 70liym diye... 70ledim bi pvp ortamına girim dedim yine hayvan gibi lag la karşılaştım 3senede hiç bişi deişmemiş:p I say no for dragonmaw!
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 frostta kas pati oldugu için. baya faydalanırsın, bilmedigini rahatca sorar ogrenirsin. yardım lazım oldugunda da ederler, herelde ederler yani :)
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 1.5 - 2 ay kadar önce outlandste horde rerolla başlamıştık us den gelip ve baya iyiydi sürekli instance yapabiliyorduk (hatta çıkamıyorduk) ama biraz lag sorunu vardı. şimdi burning legiona geçtik (ally) ve lag problemi baya bi ortadan kalktı + sanırım baya low level var.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kalabalık realm secmen daha iyi. nerde fazla adam orda grup bulma kolaylıgı.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 patiyle başlamaya karar verdim :) kasıyorum gene lokumu. :)
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 frostmane diyorsan ; "paticik guild" diyebileceğimiz bir oluşum vardı da , hem raidde adam eksikliği hem de aoc a göçler nedeniyle dağıldı sayılır (hatta sayılır = altlarımız duruyor genelde , o kadar) , artık çok da büyük bir kitle yok.
Öne çıkan mesajlar