Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Realm seçimi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oynamaya yeni başladım burada bir kaç kişi dragonmaw da başla falan filan dedi başladım lvl 13 kastım falan ama yani bilmiyorum herkes kastığından mıdır nedir benim gibi baştan kasan insan sayısı neredeyse hiç yok gibi bişi..
aşırı sıkıldım yani bi dungeon yapıcak adam bile yok..

bi arkadaşım bizim server a gel diyor her türlü yardımı yaparm sen kasana kadar falan filan diyor,
sae şey dedi yeni açılan high population server'a gir vs vs dedi. ( en mantıklısı şuanda bu geldi ) sizce ne yapmalıyım?
Mesaj tarihi:
tbc ile gelen yeni serverlara gir level kasman daha rahat olur. İllaki kendi leveline uygun adma bulursun. Levelledikten sonra memnun kalırsan server dğeiştirmezsin kalmassan high pop yada arkadaşlarının olduğu bir servere girersin(migrate)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Şu topakımı bi UPLIYIM
bi ara oynadıydım kısa süre sonra baymıştım kimse yok vs vs diye de.
şimdi bir daha soruyorum.
tbc ile gelen yani kısaca en yeni shard hangisidir?
yeni gelen insanlarla öğrenebileceğim şard hangisi?
frostta kasıcam pati var diye ama noobluğumdan dolayı da kasmak istemiyorum açıkçası.
tavsiyelerinz?
Mesaj tarihi:
Benm ilk charım (druid) dragonmawdaydı serverda hayvan gibi lag vardı.

1-2 ay önce yine girdim druid i 70liym diye... 70ledim bi pvp ortamına girim dedim yine hayvan gibi lag la karşılaştım 3senede hiç bişi deişmemiş:p

I say no for dragonmaw!
Mesaj tarihi:
1.5 - 2 ay kadar önce outlandste horde rerolla başlamıştık us den gelip ve baya iyiydi sürekli instance yapabiliyorduk (hatta çıkamıyorduk) ama biraz lag sorunu vardı. şimdi burning legiona geçtik (ally) ve lag problemi baya bi ortadan kalktı + sanırım baya low level var.
Mesaj tarihi:
frostmane diyorsan ;

"paticik guild" diyebileceğimiz bir oluşum vardı da , hem raidde adam eksikliği hem de aoc a göçler nedeniyle dağıldı sayılır (hatta sayılır = altlarımız duruyor genelde , o kadar) , artık çok da büyük bir kitle yok.
  • Yeni Oluştur...