Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ww Logosu Solemez Çünkü bagaj kapagı orası :)

said:
Çerçevesiz plaka nasıl takılıyor yahu?

Plakayı kesip yapıştırıyorlar 10 ytl civarında bişeydi.

[ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 05:39 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@pasha: Golf 4 üme asla oyle bir stop takmam cirkin bence. Led li olmayip daha guzel olan stoplar var

@aykan: Ya bilmiorum ama golf 5 lerin arka tamponlarini cok buyuk ve sisik yapmislar. Alt tampon govde rengine boyanip arabaya 4 kisi bindigi zaman begeniyorum( arkasi inmis oluyor) ama bu sekilde olmamis. Bence soktur eskisini tak ve boyat
Mesaj tarihi:
siyah arabaya yakisir o stop bence.

@aykan: cogu yer bedava yapiyo onu, herhangi bi sanayiye gir plakalik iptali istiyorum de birazda muhabbet edersen hic para almiyolar (:
Mesaj tarihi:
Çift taraflı bant'a da gerek yok aslında. Normal cam silikonunu al plakanın arkasına sık güzelce. Sonra tampona yapıştır ve kağıt bantla sabitle. Sakın koli bandıyla yapıştırmaya kalkma benim gibi sıcakta o koli bandı kaportaya yapışıyor çünkü. Tinerle temizliyorsun yapışırsada sentetik tiner unutma selulozik değil :)
Mesaj tarihi:

[spo][/spo]

soyle bisey. 24 saat falan boyle kalsa yetiyo. bide plakaligi iptal ederken plakanin etrafindaki siyah cerceveyide tinerle silmeyi unutma, yazilara dokundurmadan tabi (:

Mesaj tarihi:
Nasıl çıkartıyorlar bilmiyorum ama çok zor olmasa gerek ben 2 kere tampon boyattım hallettiler.

Eğer plakanın kenarlarındaki siyah boyayı sileceksen de sentetik değil selülozik tiner kullanmalısın
Mesaj tarihi:
Steinmetz'in ızgarasını çok beğeniyorum ben :) Türkiyede de olmalı çok gördüm çünkü. Ama genelde sırf ızgara alıyorlar e at şeyine kelebek gibi duruyor. Yapıldımı sis farlarının çevresindeki ızgaralarda değiştirilmeli ki bi bütünlük olsun dimi :)
Mesaj tarihi:
vallahi oyle, hele bide opc on tampon olsa... 2 bin ytl istiyolardi gecen sene on tampon + opc izgara icin bu sene bin ytl ye dusmus sanirim (: gelicek planlarim arasinda yer aliyo (:
Mesaj tarihi:
550 liraya alan bi tanıdığım var. Elden aldı ama sıfırdı tampon gayette güzel durdu. Hem sis farı, ızgarası flnda üzerinde geliyo onda :D

GTC olsa aslında OPC paket alacaksın direk jantları dahil muhteşem oluyor :)
  • Yeni Oluştur...