Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kedimde oldu bu sanırım bugün. Kulak şişti böyle. Ne yapıcam, veteriner kesicek mi şimdi? var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 aura hematom normal de de gorulebılen bır hastalıkmıs cok basıt bır tedavısı varmıs hekıme basvurdugunda o bolgedekı sıskınlıgı kucuk bır ensizyon ile alarak bosaltacak (ensizyon: ufak bır kesık yarası ımıs..) daha sonrada antıbıyotık tedavısı uygulayacak mıs..ben bunu veterınerıme danısarak soyluyorum sana onun kendı cooker ında da olmus ..ona danıstım da yazdım :D:D gecmıs olsun sımdıden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Yok, kesik açıp 5-6 tane dikiş atıyorlar, atıldı zaten hayvan ağrıdan uyuyamıyor:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 geçmiş olsun kedine chemical umarım yakın zamanda tamamen iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kabakulak olmus, tavuk suyuna mercimek corbasi ver, iki gun yatsin biseyi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 aquila sen pek anlamıyon galiba bu işlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 AHAHA öhöm... Pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 rofl bundan önceki 3 post yiğit özgür tadında olmuş ahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 harbiden :) geçmiş olsun chemcim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hala sarılı kafası, su içmeme gibi huyu var, soğuk suyu seviyor diye buzdolabından su içirdim şırınga ile, kedilere soğuk su dokunmuyordur umarım? 30cc bir şey az ama bi merak ettim. 30cc soğuk su ile hasta olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 aslında bıse olmaz bence ama yınede buz gıbı de verme :D:Donlar cok garıp hayvanlar yaa benım kedım elımden ıcmek ıster ılla ve boole musluktan akandan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar