Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok abi denemediğim player kalmadı. şu format olayından beri 1 paket sigara içtim, içim sıkıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok öyle değildi galiba. bs player otomatik fdd show videoları kabul ediyodu. senin yalnızca fdd show video options u açıp ordaki codec ayarlarından kullanacağın codec i (atıyorum divx5) enable etmen gerekiyor. bkz alttaki resim [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ı ıh yine beceremedim. ekran kartının yeni driver ını indiricem belki geçer sorun. of deliricem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 indir indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yine olmadı. olmadıkça daha çok deliriyorm. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu filmler senin yanlışlıkla sildiğin partitiondan gelme mi? belki yattara olmuşlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Birtakım animeleri izlemek için Combined Community Codec Pack'i indir derim. Bazı animeler bu meret olmadan çalışmıo. O değil de BS player Wİndows vista'da çalışmıyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @oper hayır abi normal silmediğim part. dan gelmeler. + şimdi divx player 6.0 la oynattım ama bunda da altyazı işkence oluyo ve bs hala oynatmıyo alla alla demekten başka diycek lafım kalmadı yahu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yau gel sen bi format daha çak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 abi yapma nolur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ACE Mega Codec pack dene şu zamana kadar hiç bir sorunum olmadı. bide bunu kurarken var o lan codec paketini tamamen kaldır uninstall varsa. Gom & Ace mükemmel ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 format at sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 attın mı format? attıysan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar