Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Arkadaşlar şu sıralar uzun bir aradan sonra tekrar bir dost edinmek istiyorum İzmir 'de türünün özelliklerini aynen taşıyan ,siyah renk ,safkan labrador yavruları satan birilerini tanıyormusunuz acaba ?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Urla Cıvarında Bır Cıftlık Vardı Orda Bır Cıft Olması Gerekıyor. Tam Adresını Ogrenıp Burdan Yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 o urla civarında dediğin yerde büyük ihtimalle benim köpeğim var:) eğer Tarçın diye bi köpek vermeye kalkarlarsa alma Enyalios:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 neyn noldu tarçına ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o benim köpeğim de ilk 1,5 sene ben baktım sonra geri vermemiz gerekti. 2 sene geçti üstünden bugün ve yakında geri alıcam köpeğimi. ondan söyledim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hehe ok bende araştırıyorum bakıyorum urladaki köpek eğitim merkezi değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yaw hiçmi yok bilen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bu tarçın kaç aylık bizim yazlıktada varda :D ama torbalı çiftlikten almışlar erkekti birde arkadaşlar isim önerileri söylermisiniz? rengi siyah olcak daha almadım ama alıcam bu haftalarda direk cuk diye koyayım ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 karabaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Rust koycam karabaş ftw :D charon rust dan geliyor.aslında ego da koyabilirim ego dramadan oda dark tranquillity den =) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:00 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 spooky supuki diye okuyolar hoş oluyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Memati koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 memoli koycam :O [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:30 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar