utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 geçen yutuyormuş bizim alt komşu bir tane uykusunda bunlardan. ağzının kenarında dururken eşi fark etmiş de almış. öyle yani, sinsiler, hele bir de uykunuz ağırsa, tek yatıyorsanız falan, yutarsınız, yutarız, yutarlar. eralp yuva yapmıştır ayrıca onlar şimdi sizin eve. ilaçlat bir evi daha fazla yutmadan istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sabah uyandığında insanın bazen boğazında garip bir tat vardır . Böcüktenmi acep :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Absolut üye [şikayet et] § 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:21 [ özel msj ] Aabrtmayın işte altı üstü bi böcek, vurucan terliği tarih olucak hemen national geographic aranmalı ev karantinaya alınmalı bence. yeni bi tür olabilir. niye öldürüyosun ki? (günah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Utopia şaka yapiyorsun değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ütopya eyvallah uykumu kaçırdığın için XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 işin güzeli doğal olarak duvarda fln da yuriyebiliyolar, yani duvar ve akabinde tavanda gidip sonu sizin kafanızda bulabilirler bodrumda odamda bitane gormustum bunun 2 katı kadar bi boyda, pek hızlı bi arkadas degildi allahtan, family guy dvd kutusunun gazabına ugradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 böylesinide ilk defa görüyorum :/ doğuda afganistan taraflarında yaşayan bir çekirge türü var ona benziyo ama bu onun yanında kibrit kutusu gibi kalır.Oradakiler utanmasa seni yiyecek cinsten ama buda hiç hoş durmuyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ulan yatıodum tam ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 olsun protein onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 +1 gelde uyu şimdi Utopia sıktı kaçtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Utopia şaka yapiyorsun değilmi yoo gayet ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ahua topik ne hale gelmiş(: bizim hilmi abinin evde çıktıydı bundan. gece işemeye kalkmış hilmi abi. böcek bu ya, sen gir boş yatağa, yayıl. hilmi abi de yatmı sonra. beraber uyumuşlar. sarhoşmuş hilmi abi pek hatırlamıyo. ama bana "dostum bu böcek izmirli demiştin kırkayak çıktı" demişti. hey gidi erikli suları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 küvet içinde denk geliyor bazen öyle hareketsiz duruyorlar veriyorum suyu üzerine gönderiyorum valla :p edit: bu arada ütop lütfen günlerdir uyuyamamanın acısını milletten çıkartma sdfg [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:36 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ya o gümüşçünlerden bizim evde dolu var çok uyuz oluyorum. İlaçlamadan kurtulmanın bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 abi güzel güzel konuşursan gidiyorlarmış evden öyle duydum ben, ilaçsız bir çözüm yolu yok maalesef en azından benim bildiğim yok hatta yumurtaya kaldıysa iş çok zor artık kanka oluyorsunuz bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ormanda cadır kamp yaparsan bu giriyormuş agzına . [spo][/spo] [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:37 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 nan olm götede kaçabilir bu. istese kim tutarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Anneaa... Bu gece de uyku yok bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oha masticore o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 masticore böcek değilki o ağaç dalı asdfasgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Yum! http://en.wikipedia.org/wiki/House_centipede [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:52 tarihinde, bayat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Wikide agıza girer yazmiyor kırkayak . Bu arada şu kırkayak türüne bakın buda evlerde yaşıyormuş :S uyuyamiycam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 "House centipedes feed on spiders, bedbugs, termites, cockroaches, silverfish and other household pests. " Eralp salaksın, o kadar yararlı bi hayvanmış neden öldürdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Masticore: kingpin'in oldurdugu o iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 @fistan Interaction with humans kısmını okumadın galiba gerizeka. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:56 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar