Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 başlık tam ifade edemedi galiba konuyu açıklayayım sorumu güzel sanatlar fakültesinde okuyan patiler, hangi üniversite de okuduklarını, bölümlere göre 4 yıllık eğitim sürecinde neler öğretildiğini özetle anlatabilirse güzel olur mesela benim merakım marmara resim ve grafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Aynen Valla Marmara Grafik veya MSÜ Grafik Süper olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gerçi gidip yerinde görücem de, biri de çizgifilm-animasyon'da okuyo olup açıklarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ben çizgifilm-animasyon istiyorum fakat İstanbul'da bunun iyi eğitimini veren okul yok :/ En iyisi grafik okuyup bu işi yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bilkent-İç Mimarlık (güzel sanatlar ve mimarlık fakültesi) bu sayılır mı? ha bişey yapmaya gelince daha yapmıyorum. hazırlıı bi geçebilsem. inş. seneye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar