TheDarkOne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Merhabalar, Role Playing sunucusu arayışı içerisinde olduğunuzu gördük , bu sebeple Istiaron BlackPearl Role Playing adasını açmış bulunuyoruz. Daha ayrıntılı bilgi için : http://www.istiaron.com/blackpearl : BlackPearl Kuralları ve girişi http://www.istiaron.com[hline] [Bu mesaj TheDarkOne tarafından 05 October 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hayırlı olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Hayırlı Olsunda millet pvp serveri istiyor Rp deil sanırım bir yanlışlık var. Bence bunun Yerine Pvp serveri açsaydınız daha çok rabet olurdu birde sitenize girdim kurallarınız çok katı :)[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bnce güzel olmuş.şu kendi evimizi yapma işi hoşuma gitti..gerekliydi böle bişi.sıkıldık her serverda skill kasmaktan fln..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 iyi rp serverı falan ama, stat skiller nasıl baslıcak. rp yapcaksak stat skill yüksek baslamalı demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ewt skill kasmayalım.direk ortama akalım[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Dalzhim, 05 October 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Hayırlı Olsunda millet pvp serveri istiyor Rp deil sanırım bir yanlışlık var. Bence bunun Yerine Pvp serveri açsaydınız daha çok rabet olurdu birde sitenize girdim kurallarınız çok katı :)[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Hemde pvpyle uzaktan yakından alakası yok[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar