Aegean Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 saatte öenmli mesela herkesin gireceği bi saatte ararsan bulma şansın daha yüksek olur, mesela akşam üstleri olabiliyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Pilli Bebek hakkın da ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsin. Ayrıca, Kazaa da bulunan Pilli Bebek mp3lerinde pek bir kalite yok. (128kps ama ne bliyim bi garip geldiler bana) Gerçi aklıma ilk kazaa geldi fakat albümden de dinlemiş olabilirsin, neyse ihtimaller var tabi. :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Yırtık Uçurtma dene bide arada, Duman'ın hangi şarkılarını beğendin ? (ona göre öneri yapalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Sen sus kılabır yorum yapma. Senin müzik bilgin çılgın partilerde çori çori amborisiyle vakamafo dan öteyemi geçmişte burda ahkam kesiyosun:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ney klabır'ı olm, yalan o haber, iftira diycem hatta ama ayıp olcak... Gelme üstüme be, bana akıl verene bak dün hint şarkılarından sıralıyodun bize akşam! Eha :p [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar