Lucky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 9 tonluk otobüsü neresiyle çekti? Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yüzlerce kişilik kalabalık ilginç bir rekor denemesi için bir araya geldi. Şehrin 489'uncu yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerde en güçlü erkek yarışması düzenlendi. Endonezyalı Jaja Stone 9 tonluk bir otobüsü cinsel organına bağladığı bir iple çekerek "erkekliğini" kanıtladı. Şaşkın kalabalığın meraklı bakışları arasında otobüsü tam 50 metre çeken Stone, sembolik olarak şehrin erkeği unvanını da almış oldu. Ödülünü belediye yetkililerinden alan Stone, "Başaracağımı biliyordum. Güçlü bir vücut yapısına sahibim. Yıllardır spor yapıyorum. Yeni rekor denemelerine açığım" diye konuştu. 29 Haziran'a kadar sürecek yıldönümü kutlamalarında spor etkinliklerinden konserlere kadar birçok alanda yapılan kültürel faaliyetler hem Endonezyalılar hem de yurtdışından gelen birçok turist tarafından yoğun ilgi görüyor. haberin linki : http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=X1182244402343&date=19Haziran2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 garbıça açılmıycak kadar ciddi ,önemli ve hassas bi konu!:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: hassas Yok abimiz geçmiş o seviyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 "Erkekliğini" kanıtlamışmış, 9 ton çektikten sonra ötmez bir daha o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hehehehe koptum yawwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Buyuk ihtimal o da koptu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar