vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Demin bana bi geldiler yine, msn nickimi degistirip milletle testis gecesim tuttu. Aslinda öyle bi niyetim de yoktu, dalga geciyordum kendi capimda. Nickim, BU MAIL YANLIZ_KURT_85 (f)(S)(*) msn dilinde; gül, ay,yildiz TARAFINDAN HACILANMIŞTIR Personal Message' da su sekildeydi; NILLE BANA BU YANLIŞI YAPMAYACAKTIN KODUMMU GÜZELIM??!?! Neyse, üzerine bir de türkce karakterleri c/p ettim yazi yazarken.(dötüm cikti ama c/p ede ede)Malumunuz klavyem almanca, bunu bilir herkes.Cogu kisi bunun üzerine muallakta kaldi, ama en sonuncusu öldürdü beni. O gercekten yemisti!! O kim mi? Asteroth. :P Özür dilerim ku$um bir an, sen de benle dalga geciyorsun sandim.(ya ya) Bu da log: [spo]Joscelin says (02:19): selam BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:19): Meraba BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:19): Sen Kimsin? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:19): Nesi oluyorsun Nil'in? Joscelin says (02:19): arkadaşıyım BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:20): Bayan mısın? Joscelin says (02:20): hayır, erkeğim Joscelin says (02:20): neden böyle bir şey yaptığını sorabilir miyim? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:21): Arkadaşım şimdi şöyle BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:21): Bu hatunu sevdim ben. BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:22): Bana yanlış yaptı Joscelin says (02:22): ne yaptı? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:22): Aşaaladı BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:22): Hor gördü. Joscelin says (02:22): hmmm... Joscelin says (02:22): bir nevi intikam aldın yani BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:23): Evet aynen öyle dostum Joscelin says (02:23): peki geri vermeyi düşünüyo musun? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:24): Hayır. BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:24): Ben türk erkeğiyim aslanım. BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:25): Gururumu kırdı bi kere. Joscelin says (02:25): anladım Joscelin says (02:25): ama bu yaptığınla eline ne geçecek? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:26): Seni alakadar eder mi arkadaşım? Joscelin says (02:26): nil benim yakın arkadaşımdır BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:26): Yeni mailine ekler artık zuhahaha Joscelin says (02:26): üzülmesini istemem Joscelin says (02:27): reddedilmek gurur kırıcı, anlıyorum seni de Joscelin says (02:27): ama bu yaptığınla eline hiçbirşey geçmeeyecek ki BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:28): Eyw Joscelin says (02:29): rica etmem birşey değiştirir mi? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:30): ehi ehi BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:30): emre BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:30): AHAHAHAHAHAHAHA BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:30): buradan yuttugunu anlayabilir miyiz? Joscelin says (02:30): nil Joscelin says (02:30): senin ben "§$)$%&$§" (küfür) Joscelin says (02:30): s.... git. BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:30): ahahahahahhAHAHAHAAHAHAHAH BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:30): AHAHAHAHAHA BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:31): ahahahaha inanmiyorum lan BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:31): ahahahahahaha BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR says (02:31): sende benle dassak geciosun sandim bi ara Joscelin says (02:32): nil Joscelin says (02:32): sinirlendim[/spo] Scs Emre (f) [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 03:28 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 böyle insanların iyi niyetlerini kullanıp sonra gülmek çok ayıp hiç yakıştıramadım, adam sinirlenmekte gayet haklı, bana yapılsa hayatta affetmezdim, kin güderdim aynısını yapana kadar uyumazdım [spo] said: Tamam, hayvanlik yaptim. kabul ediyorum:/ şaka yaptım ben [/spo] [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 03:38 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 [spo]sae: bırak o kızın mailini! BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACQLENMISHTIR.: Buyur? BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACQLENMISHTIR.: Seninkini de hacklerim hacım. sae: mau yazı tipin bile aynı. BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACQLENMISHTIR.: HASSIKTIR BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACQLENMISHTIR.: YAAAAA[/spo] bu zaferin history'min tozlu sayfalarına karışmasına izin veremezdim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Tamam, hayvanlik yaptim. kabul ediyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ... Eşşoleşşek. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Heycan yapip+ gaza gelip dopik actim da, acmasam da olurmus:P neyse, afise etmem lazimdi emreyi. Emre bile yuttuysa, cok güzel yapmisimdir demektir.:P Ayrica sae, mau.. O kendimi gelistirmeden önceki etaptaydi, lütfen level atladik artik. Ama ben bi gün bunun dötümde cok fena patlicagini biliyorum. Emre senden korkuyorum ve pismanim:( nolur affet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 İyi oldu konu açman. Gün gelecek, bu konu up'lanacak, son gülen iyi güler, sakla samanı gelir zamanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 times new roman yapsaydın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 eyvah eyvah. bizi soguk kislar bekliyor. buz gibi msn pencereleri. artik msnime günes gibin dogamayacaksin her sign-in olusunda. artik her kelimenin ardinda bir pislik arayacagim. zaten paranoyaktim... :/ Emre, ühü desem? hayir lan korkmuyorum! ben vanil, ben yutmam. HIH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Sessiz kalma hakkımı kullanıyorum. Sen kendini kandırmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 vaay asteroth yedin haa hmm hmm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Heklerim seni theahmetg, hepinizi heklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben isimden kaybediyorum zaten. Hackleyip bela mı alacaksın hihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Heil! Nilstein. Emre üzüldüm lan senin için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hepiniz listemdesiniz, daha fazla mesaj benim için sadece daha fazla kurban anlamına geliyor. Üzülmeyin benim için, sizin merhametinize ihtiyacım yok benim. [İsyanlardayım] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 olm bak yeni msn adresini heklerim. demedi deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kamera arkası said: BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACQLENMISHTIR.: yumsak g yapsana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ehahaha. nabalim, kader utansin :/ Mesene'sinin hacilanmasini isteyenler öm'den ulassinlar. Istemeyenler de ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Şöyle bişi var belki yardımcı olabilir. Türkçe karakter olayına. Donatılar > Erişilebilirlik > Ekran Klavyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bende o da almanca ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 haliyle windows almanca olunca ama şöyle bişey var http://www.forlang.wsu.edu/help/keyboards.asp [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 04:42 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Orhan Baba'ya sığındım. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bana vanilleeeenin bir oyunu mu bu aldiii gururumuuu verdi elimeeaağ [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 04:46 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Haha iyimiş. Çok güzel rica ediyor ama masum masum, ne oldugunun haberi yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 [spo]Chris t3h SupaST R said: çok öküzsün fitnat BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR said: sdfnn BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR said: Asifte kari BU MAIL YANLIZ_KURT_85 TARAFINDAN HACILANMIŞTIR said: sus![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar