Selamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence kararlaştırılan gün ve saatte buluşulsun
jankis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 buluşan yokken nası buluşulcak ki :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 pekde az değil ya 4-5 kişi etmiyo muyuz ? edit=imza imha etme operasyonu [Bu mesaj Selamon tarafından 06 October 2003 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 O zaman 2. buluşma yalan oldu?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya ona gore bisi diyin ona gore gelicem yalan olmiyak[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ya buluşam war diye gidip te ebleh ablah beklemiyek...[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Estel duy sesimizi, Natural ve ben kesin geliyoruz sende gelirsen ederiz 3. Eminim başka gelenlerde vardır. Gelin yapalım şu buluşmayı. Şöyle güzel bir tatil gününü paticiklerle beraber geçirmeyi çok isterim[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bizi boş satırlardan başka duyan yok selamon şanşına küs abi![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 selamonum, canım kardeşim bak kimse gelmiyor başka tarihe atın adam gibi kalabalık olsun gelelim. (Beni de kandırmaya calisiyor şu an eheuhe)[hline]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 O zaman yalan oldu buluşma.. Utandım sizden paticikler.. Gelmiyorum madem oyle.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 harbi ya ona göre program yaptık pffff[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Madem yalan oldu diyosunuz.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ben de gelcketim ibinleer sizi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar