BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 cumartesi 14.00 gelemem okulum war[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Pazartesi 14.00 Bowling ardından uzun eşşek turnuvası var. (Estel ile konuştum, bu kadar çok eşşek bir araya toplandıktan sonra bi de uzun eşşek oynamazsak olmaz dedik)[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 abi estelin atladığını düşünmek istemiyorum!hele hele benim gibi dokunsan ölür modunda birine atlarsa neler olur tahmin etmek istemiyorum!!!![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Arkadaşlar bu seferde aynı anda 3 top falan atmak yok. ondan sonra ben bi kere tek başıma gittim bana çekişti ordaki kadın :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 iyi 5 top atarız[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 iyi 5 top atarız[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yarın kesin buluşulunuluyormu?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ben yokum okulum var :/ iklinci öğretimim kahretsin! b.b.d. gidip daha çıtırlarla buluşacam bekliyorlar beni :P[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Gelcem valla ben ama 3 de döncem:( bide tüfengi getiriyimmi?[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 De get![hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya galiba buluşma falan olmicak kimse gelmio![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Kimler geliyor söylesin ona göre bende gelmem belki.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 +1[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ben gelirim eğer buluşma olucaksa. Ama dediğim gibi erken gitmem gerekir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya bende gelicektim şu iş olmasaydı yaaaaaaaaa :(
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 v 3.0 yaparız senin için sen sıkma canını. Hatta haftasonu yaparız da herkes gelebilir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 v 2.0 ı ertelesek mi? napsak?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ha senin ne işin var derseniz anlarım ama bende tanımak istiorum siziiiii :)hem gerçek miyim değilmiyim çıkar ortaya herkes de bende rahatlarım...v 3 mü olur bilemem ama mutlaka birine gelicem :)
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hafta sonu etkinlik, yok canım ne gereği var :) hafta içi iyidir ya, haftasonu insan kesmisinin dersanesi filan oluyo.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 okulu cartı cıurtu olmayanlar hafta sonu tavla partşsşyapalımokey çevirelim batak oynayalım anasınısatiim...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ARkadaşlar karar verin buluşma var mı yok mu?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 tavla ve batak allah derim. ama hafta arası olsun..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paticik kıraathane buluşması :P beyler şaka bir yana ne olacak bu buluşmanın hali?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar