Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik bowling buluşması v.2.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cumartesi 14.00 gelemem okulum war[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
Pazartesi 14.00

Bowling ardından uzun eşşek turnuvası var.
(Estel ile konuştum, bu kadar çok eşşek bir araya toplandıktan sonra bi de uzun eşşek oynamazsak olmaz dedik)[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
abi estelin atladığını düşünmek istemiyorum!hele hele benim gibi dokunsan ölür modunda birine atlarsa neler olur tahmin etmek istemiyorum!!!![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla
[b]

Mesaj tarihi:
ben yokum okulum var :/

iklinci öğretimim kahretsin!
b.b.d. gidip daha çıtırlarla buluşacam bekliyorlar beni :P[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Mesaj tarihi:
Ben gelirim eğer buluşma olucaksa. Ama dediğim gibi erken gitmem gerekir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
v 3.0 yaparız senin için sen sıkma canını. Hatta haftasonu yaparız da herkes gelebilir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ha senin ne işin var derseniz anlarım ama bende tanımak istiorum siziiiii :)hem gerçek miyim değilmiyim çıkar ortaya herkes de bende rahatlarım...v 3 mü olur bilemem ama mutlaka birine gelicem :)
Mesaj tarihi:
okulu cartı cıurtu olmayanlar hafta sonu tavla partşsşyapalımokey çevirelim batak oynayalım anasınısatiim...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
  • Yeni Oluştur...