Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Arkadaşlar hazır pazarteside okullar tatil ne dersiniz şu bowlingin ve langırtın rövanşını yapalım. unutmadan darttada rakip tanımıyorum.. Buyrun hodri meydan. Cümleten bowling oynayalım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Blablabla warım :)[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Nerede galeria bowling ownz dur oraya gidelim ben de bowling de tanımam[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ya yine aynı yerde olsun atlantis afm ![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Peradur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 pazartesi liseler neden tatil? yerel seçimlerden falan dolayı mı?
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 istanbul un kurtuluşu hangi semtte dediğin yer ?[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 istanbulun kurtuluşu[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 pazartesi istanbulun kurtuluşu.. bu arada yine atlantiste olsun diye talep ediyorum babacum, arcane, axedice hadi ama..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 aslında bu sefer avrupa yakasında olsa bende çok gelmek isterim[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 atlantis süper(çünkü kadiköyde oturuorum ) :)[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 aynı yerdeyse gelirim ben valla çok eğlenceliydi[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Arkadaşlar yer belirlerndi KADIKÖY ATLANTIS BOWLING SALONU saat için 13:00 diyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 süper hatta sabah 9:00 falan olsun karga pokunu yemeden kahvaltı fALAN leyim yaparık :)[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 evet erken olsa iyi olur,üff bahçeşehir allahın dağı(olimpiyat stadından kmler sonra edirne yolu üzerinde:p)o yüzden en erken 12de gelebilirim araba bulamassam üfffff[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 13 iyidir ama 14 te yapılabilir.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 12 diyelim o zaman herkez anca gelir...[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Natural Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 12 diyelim o zaman herkez anca gelir...[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 13 iyidir[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 çok bencilsiniz ha illa kadıköy tutturuyosunuz galeria ya gelin buseferde :) ben sakaryaya gitmezsem gelebilirim ama galeria iyidir aslında cıkıştada pizza hut sınırsız menu yaparız cok kral oluyo burda ama daha reşit olmamış ve kıta değiştirmeye yürekleri dayanmayan arkadaşlar illa evlerinin dibinde oynayacaz diyolarsa bilemicem yane öh be kardeşim öhh :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Gelirim vallahi:) ama bu sefer tüfekde getiririm poligon kurarız[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 eueh ben de varım :) 14 olması tercihim dir 12 de stüdyoya girebilirim[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
jankis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 lam test çözecektim o gün yapılır mı böle caydırıcı buluşmalar hiç[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kıta değiştirmekle alakası yok dynam.. çoğunluk asyada..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
jankis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 galleria mı uhuu edirnede bi bowling salonu bulsak daha yakın olur be[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Öne çıkan mesajlar