Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Selam herkese ya benim icq iyicene delirdi, her şey mükemmel çalışıyor, bi icq ya bağlanmıyor. DÜn akşam da birden bağlandı, sonra bilgisayar gene driver hatası verdi ve restart attığımda gene bağlanamıyordu. Bu tüm Utv abonsi kablolarda var mı? bana mı özel? Nasıl çözebilirim, birazdan Utv den arayacaklar teknik destek olarak, onlara da bi sorucam, ama buraya da yazıyım dedim[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bu aralar bende zor bağlanıyorum kabloda bişi var galba[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 firewall varsa disable et.[hline]Bir insanın kalbi kirli olsa bile Bir köşesinde temiz bir bölüm vardır O temiz bölüm ne kadar küçük olursa olsun İçinde kimsenin düşünemeyeceği kadar büyük bir aşk vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar