Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süre nette kalında web sitelerini açamıyorum!


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıktan da anlayacağınız gibi uzun süre nette kalınca (1-1.5 gün) web sitelerini açamamaya başlıyorum.
Edonkey ile downlad yapmaya çalışıyorum o da ne dl yaparsa artık. Zaten edonkey de de hızlı dl olmuyor ama bir de üzerine web sitelerine giremiyorum. Eskiden olmazdı bu son bir hatadır başıma gelmeye başladı.
Şu olaydan anlayan biri lütfen yardım etsin!

Neden edonkey le 3-4 kb arası toplam dl yapabiliyorum? (bütün herşeyi ayarlı ve en az 1 gün açık tuttum)[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340


Mesaj tarihi:
Isletim sistemin XP ise ctrl + alt + delete yap sonra gelen menuden explorer.exe yi kapat, buyuk ihtimalle cok memory yiyordur. Ondan File > New Task de ve yine explorer.exe yaz. Ayni sekilde Task Manageri acinca calisan taskleri memory kullanma miktarina gore sirala bak bakalim cok yiyen baska hangi program varmis.

Edonkey ile ilgili bir fikrim yok ne yazik ki ben download icin bit torrent kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
aynı muhabbet bendede oluyor boyle 10 - 12 saat acık bırakınca makıneyı hıc bı yerı acmıyor.
Win 98 SE var[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
×
×
  • Yeni Oluştur...