Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bide wastelands'a nası gitcez bilen var mı? moonglowda ki teleportlardan birine çıkıp bişii diyodun diyor tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 stuck yok, wrongu ölü gezeyim dedim girdim çıkamıyorum. pagelere bakan yok mu? çıkılmıyor wrongdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 recdu rescu diyorsun, geri gelmek içi rescu recduydu sanırsam, gelemezsen de boşver IMAnewbie gibi takıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 biri recsu biri recdu ama recsu recdu dediğinde ikisi de olduğundan iki tarafta da çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 sabahtan beri şu bod işiyle uğraşıyom sanırım aradığımı buldum -> bod aldığınız zaman aldığınız bodu teslim ederseniz süre müre dinlemeyip yenisini veriyo vendor bey, bu bug mıdır? acaba skill artışından mı farkediyor diye düşündüm ama skill istediği kadar değişsin aldığın bodu teslim etmezsen, süre dolmadan, vermiyor yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 desene bu gece bodu yapan yaşadı :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evet bug olduğuna kesin kanaat getirdim diyebilirim. bod araları 6 saate çıktı, kaliteli bod vermeye falan basladı ama hala aynı mantıkla is yapıyo cık cık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 brit mezardaki skeleton spawninda (havuzun sagindaki) enteresan bi sorun var. yeni skeleton spawn oldugunda eskisi kayboluyo, yani kesmeye basliyosun skeletonu, hizli kesemezsen yenisi spawn oldugunda kesmeye calistigin kayboluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ee ciyem bey exp silahlarda dmg inc %31 çıkması bir bug mı yoksa sembolik bişi mi efendim asfgdsg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yeterince exp degil senin silahlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Skara Brae'ya köprüden ışınlanıp girilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: bide wastelands'a nası gitcez bilen var mı? ben gittim wastelands'e britain'de bi kanalizasyon var. orayı geçersen çıkacaksın wastelands'e edit: şu an papuadayım :) [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 06:49 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 elf ninjamın kafasına taktığı 'kasa' denen aparat gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 saçların çok kabarık ondan öyledir o.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 wrong'a girince çıkamıyorsun. budur bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 elfler samwell'e benziyor. http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:06 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Come şehrindeki banka yerinde yok. Hatta tabelası havada duruyor ve yerinde olması gereken yere de girilmiyor. kısacası var ama görülmez biçimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 come? cove mi? dün akşam koydum oraya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Phyx'i döverken kalkanı önce 0/40 oldu. Kalkan patlicak derken (ilginçtir bi yandan vurmaya devam ediyorum :P) 0/39 oldu ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bug dğilki bu. Önce durability 0 lanıyor sonra max druability 0 lanıyor sonra patlıyor 1-1.5 senedir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Its not a bug its a feature :D Neyse hemen konuyu değiştireyim aramızda bucs healerın yerini bilmeyen carebearlar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Wrong'da ilk teleporterdan gidilen yerdeki merdivenin yanındaki boşluğa girdim, çıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 elflerin kafasina taktiklari seyler normal gozukmuyo zaten, bug degil o, working as intended yani. ayrica wronga gitmeyin, ne isiniz var, giren cikamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 wrong dungeonu ile ilgili herhangi bir sorun $u anda mevcut degil, eger ki gozden kacirdigimiz bir$ey olmu$sa lutfen page atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar