Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 illshenarı kapadığımız için paragonları felucca da uyguladık. fakat normalden de çok daha düşük şansla çıkıyor. yani oynarken arada görürseniz öldürün diye kondu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 solen hive da yaratıklar duvarların ıcınden gecıp gidiyor. aynı sekilde bende teleportla geçebiliyorum rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 nasil dusuk sanssa o, brit mezarda paragon ogre lord vardi, gene brit cevresinde paragon wisp, mazein ortasinda birden fazla paragon demon, her yer paragon olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 düşürelim o zaman biraz daha. normalin yüzde birine indirmiştim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 britte tinker malzemeleri satan bir yer yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 beggingi düzeltebildiniz mi bu arada ? ayrı ayrı npclere gitmek de işe yaramıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 beggingin nesi var anlamadım. 0 begging ile deniyorum. 3 skill aldım şimdiye kadar. aynı npc den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tinker malzemesi dediğin neler mesela? ona göre bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 exceptional yapınca dmg inc 45 çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 işte 3 dkillden sonra vermiyor sorun orda başkaları da verniyor kitlenip kalıyor 120 bile olsa skillim 1 kere para veriyor sonra cüme alem vendor yüzüme bakmıyor bi daha ? 120 begging var 9gp veriyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 thief guildmaster nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 animal taminde bir sorun var. attan deveden baska bisi tameleyemedim. ww nightmare beetle v.s. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 12:38 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 3.8 oldu begging artıyor hala da. aynı adamdan istiyorum hala. bu arada mesaj falan yazıyor mu ki? adamda para kalmamış falan da olabilir. taminge de bakayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 120 taming ile kirini rahat tameledimi 5-6 defada. ww ile aralarında çok fark yok, onu tame eden onu da edebilir. bir bug yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sailor bu buglarla ilgili bunları inceleyecek bir grup oluştursan daha iyi olur bence.Hem zamandan kazanaılır hem de sana iş yükü açısından yararı olur.Gerçekten böyle bir şey varsa müdahale zamanın da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Dartlar çalışmıyor. Fukiya'yı yaptım Carpenty ile fukiya dartları da yaptım ama fukiya'nın içine yerleştiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 zaten bugları incelicek grup betadakiler olmalı :) bug bildirenler var inceliyorum ben de hemen. bana bişi söyle de ona bakayım bug arayayım diyorsanız söyleyeyim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Hide olduktan sora hemen stealthe basınca you must wait a few blabllab. çıkıyor ama stealthtesin ve yürüyebiliyosun. Ama şöyle bir sorun var; ninja skilleri direk hide-stealth yapınca çalışmıyor mecburen bir adım atmak gerekiyor. Bu da zaman kaybı :d. Düzeltilebiliyorsa süper olur :) [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 14:15 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 dün 2 char açtım..birisi direk britte çıktı birisini stuck ile çektim stuck ile çektiğim herkesi görüyordu ama diğeri kimseyi göremiyor kimse de onu göremiyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 nası yani anlamadım ben hiç nişi cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 stuck sanırım baska bir facete gidiyordur. muhtemelen tram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 stuck kullanılınca karakterler trammele gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 stuck sanırım baska bir facete gidiyordur. muhtemelen tram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hide/stealth olayını da inceledim. hide iken yürümeye çalışınca otomatik olarak stealth olmaya çalışıyor. fakat şöyle bir sorun var: 25 stealth ile bile %80 gibi bir ihtimalle stealth olabiliyor. steath bittiği zaman tekrardan stealth denediği için 25 skill ile birlikte bozulmadan dünyayı dolaşabiliyorsunuz. bir de koşunca bile hemen stealth bozulmuyor. şunlara biraz ayar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hmm stuck olayını düzeltirim o zaman hemen. edit: stuck ta bişi bulamadım? paşa paşa çalıştı? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 15:49 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar