Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 muz yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Muz var yahu ? Britte oyuna başladığımız yerdeki innkeeper da gördüm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Emaleth 1 Eylül 2007, Cuma - 20:48 tarihinde demis ki: muz yok! dedigim gibi muz var :) Muz[CoM], Legendary Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 bu quest ödülü strongboxlarda 1 item oluyo ve bu pek normal gelmedi bana questlerin zorluğunu dikkate alınca. ufak bi araştırma yaptım ve gerçekten de 1den fazla item düşürmeleri gerektiğini öğrendim. umarım yakın bi zamanda düzeltilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ben de öyle umuyorum :) çok dandik bi item çıkıyor işin kötüsü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 110 tailor ile spined item dikmeye çalışıyorum.. diktiğim parçalar normal deri renginde gözüküyo, excp. olduğu halde üzerinde adım yazmıyo ama üzerine geldiğinde 40 luck var gözüküyo.. problem mi var? adımın yazması gerekmiyo mu? bi de 6 parça resistlerin toplamında max 48 fizik oluyo.. dierleri 40ın altında.. edik: aynı zamanda yaptığım parçayı kestiğim zaman spined deil normal leather çıkıyo :/ [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:18 tarihinde, Desolator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 do not color diye bir seçenek vardır deri seçme menüsünde. bir de yamulmuyorsam do not mark diye birşey vardı, seçili olduğunda crafted by yazmaz. resistlere gelince, arms lore kasarsan her parça fazladan 4 resist alır herhangi bir resiste. crafter için şart yani armslore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet yaptım oldu :) teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 arrowlar a zam mı geldi yoksa bug mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 provisioner d adaha pahalı onu kastediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ordakileri biliyorum normal fiyatıda tanesi 4 gp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 gerçek dünyayı "tapınak şovalyeleri" yönetiyorsa, sosaria'yı da bir avuç faction lideri yönetiyor. fiyatlara zam yapmışlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 :) 250 bow 1k olurmu yapmayın etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 işte TB böyle zulümle, ağır vergilerle masum halkın sırtından kazandığı paralar sayesinde demir yumrukla yönetiyor briti, gel SLa katıl beraberce savaşalım, gerekirse adalet uğruna, özgürlük adına omuz omuza ölelim not: SL factionı mecburen oldu, yoksa biz TB olacaktık ama kalabalıktı TB savaşacak adam kalmayacak diye SL olduk, mecburen böyle RPye ters oldu idare edin beraber ölme kısmı doğru ama, briti renkli göremiyoruz biz factionca şimdilik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Fiyatlar tabiki pahali olucak sevgili vatandaslarim! Ama bu zamlar size yol, su, elektrik vs. gibi bilimum seylerle geri donucek.(mazotda 1gp olucak) Nefrin dedigine bakmayin, o basa gelip dunyayi yonetmek istiyor, pis kaka nefr! Vatandaslarima saygilarimi sunarim. Quintilis, Finance Minister of Britain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 eahu yandaslarimiza gereken bilgileri veriyoruz ucuz alim satim konusunda:) bize katilmayanalr tabiki agir vergiler altinda ezilecekler:) Commanding Lord of The True Britannias Faction konustu:P bu arada dun geceden iribaren butun sehirler elimizden cikip adi shadowlords un eline dusmus bulunmaktadir. bundan sornaki fiyatlardan biz sorumlu deigliz en azindan kisa bir sure:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 o diil de ben yewde bi vendorda tanesi 20 gpden xbow arrow gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yokmus [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 02:32 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: UO Stratics demiski: Slain monsters with faction affiliation: Minax: Ogre Lords - 30 silver Council of Mages: Wisps - 20 silver True Britannians: Silver Serpents - 30 silver Shadowlords: Daemons (not summoned daemons) - 30 silver yani demonlar senin dostun, ogrelordlarda dusmanin bug yok edit: ki sende farkina varmissin dela [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 02:33 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar