xueshen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sorucam ama ayıp olacak ehliyet var mı ehliyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kenzap sen bi bizim salonuna gel, konfüçyusçu yapalım seni. Lahavle ya. Şaka mısın evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 biraz daha paran olursa benim gibi, helikopter bakarsan pazar arastirmasi yaptim ben. garajda duruyo simdi. http://forum.paticik.com/konu.php?id=136556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Maddeci diyince tinerci sandım :}. Neyse korkmana gerek yok. Alırsınız bmw yi. 2 tur atarsın hevesin geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ben sen maddeci diilsin sadece gösteriş yapmayı seviosun sevmesen bööle bi topik açmazdın. olayın o senin:) ama bişi olmaz iidr iidir neese şimdiden hayırlı olsun sevgli pati.. altında eskisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 abi adam son model bmw almıo 90 modellerde yani.neyini gösteriş yapsın [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 13:52 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 1- ehliyetim var zaten bu ikinci arabam olcak merak etmeyin öğrendim sürmeyi pelt ettikden sonra 2- ben şimdi neye gösteriş yapıyım burda kafamdaki düşünceyi paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim kime gösteriş yapcam ben paticik ortamında 2004 den beri nerdeyse tüm yazıları okurum pek yazmasamda.. kimin ne olduğunu iyi biliyorum forumlarda gösteriş yapacak kimse olmadığı için bende kimseye gösteriş yapmam ayrıca alcağım araba e36 kasa 92-99 arası ben şimdi o arabaylamı gösteriş yapıcam sadece benim kafamdaki değerini belirtmek istiyorum size 2007 m6 değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yanlış anlaşılma olmasın ben kötü bi anlamda söölemedim.. om de attım zaten kusura bakma yannış annadıysan yine de deiştircektim zmanı geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 kişinin özeleştirisini yapması kadar zor bir şey yoktur herhalde. çoğu insan yaptığını sanır ama kendini eleştirdiğini ya da kendine farklı bir gözle baktığını sanırken tek yaptığı kendini bir başka açıdan da ilah gibi göstermeye çalışmasıdır. sana tavsiyem, öncelikle kendini ifade ediş şeklini geliştir, değiştir. dediklerini anlayabilelim(maddeci, maddiyatçı gibi karışıklıklar olmasın). ardından alışmış olduğun lüksten beklentilerini yavaş yavaş kesmeye başla, hiçbir zaman sahip olmamışsın gibi.... arkadaşlarını ikiye ayırmanı önler en azından(normal olanlar ve özel okuldan olanlar diye). son olarak tümden YAŞANTINI DEĞİŞTİRMEN GEREK =) üzgünüm ama senin gibi onu bunu har vurup harman savuran, altındakinin kıymetini bilmeyip hemen yenisi hediye edilen gençleri kıskanmıyorum. acıyorum sadece..... gelişmenize fırsat tanınmıyor... öğrenmenize... hep, ne olursa olsun geçer, telafisi vardır, biz yaparız diye öğretiliyor... lol gün gelecek O_o diye kalacaksınız, üzgünüm =) (not: bunların hepsi kişisel düşüncemdir, illa yapasın diye yapmanı isteyerek söylediğim şeyler değildir. üstüne alınıp da sinirlenirsen, gururun ya da benzeri bir şeyin incinirse özür dilerim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Öncelikle Teşekkür ederim Sacros. Alınmak yada gurur yapmak gibi bir durum kesinlikle olmaz düşüncelerini uygun bir dille paylaşman çok güzel bende bu şekilde daha geniş düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar