Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Maddecimiyim ?

kenzap

Öne çıkan mesajlar

1- ehliyetim var zaten bu ikinci arabam olcak merak etmeyin öğrendim sürmeyi pelt ettikden sonra

2- ben şimdi neye gösteriş yapıyım burda kafamdaki düşünceyi paylaşmak ve görüşlerinizi almak istedim kime gösteriş yapcam ben paticik ortamında 2004 den beri nerdeyse tüm yazıları okurum pek yazmasamda.. kimin ne olduğunu iyi biliyorum forumlarda gösteriş yapacak kimse olmadığı için bende kimseye gösteriş yapmam ayrıca alcağım araba e36 kasa 92-99 arası ben şimdi o arabaylamı gösteriş yapıcam sadece benim kafamdaki değerini belirtmek istiyorum size 2007 m6 değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

kişinin özeleştirisini yapması kadar zor bir şey yoktur herhalde. çoğu insan yaptığını sanır ama kendini eleştirdiğini ya da kendine farklı bir gözle baktığını sanırken tek yaptığı kendini bir başka açıdan da ilah gibi göstermeye çalışmasıdır.
sana tavsiyem, öncelikle kendini ifade ediş şeklini geliştir, değiştir. dediklerini anlayabilelim(maddeci, maddiyatçı gibi karışıklıklar olmasın). ardından alışmış olduğun lüksten beklentilerini yavaş yavaş kesmeye başla, hiçbir zaman sahip olmamışsın gibi.... arkadaşlarını ikiye ayırmanı önler en azından(normal olanlar ve özel okuldan olanlar diye).
son olarak tümden YAŞANTINI DEĞİŞTİRMEN GEREK =)
üzgünüm ama senin gibi onu bunu har vurup harman savuran, altındakinin kıymetini bilmeyip hemen yenisi hediye edilen gençleri kıskanmıyorum. acıyorum sadece..... gelişmenize fırsat tanınmıyor... öğrenmenize... hep, ne olursa olsun geçer, telafisi vardır, biz yaparız diye öğretiliyor... lol gün gelecek O_o diye kalacaksınız, üzgünüm =)

(not: bunların hepsi kişisel düşüncemdir, illa yapasın diye yapmanı isteyerek söylediğim şeyler değildir. üstüne alınıp da sinirlenirsen, gururun ya da benzeri bir şeyin incinirse özür dilerim )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...