aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 farmer milletin lortudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Farm: Bir instance'in ilk temizlemeden sonra verilen isim. Son örnek olarak, Illidan ölünce Nihilum'un "BT is on farm status" demesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 temet nosce!!! guildi henüz bi cevap vermediniz kardeşim ne oldu gerekli bilgileri yazdık işte olumlu yada olumsuz bi cevap verir insan !:...: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kabul edildin hacı ya oyunda konusucaz ayh bi sabır be kardeşim :) farm kelimesi bana göre düzenli kesmek anlamındadır. o yüzden kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: (Karazhan haftada 3 grup full clear) (Gruul Lair clear) (Maghteridon farm) Ben olsam: said: Karazhan 3 grup farm Gruul farm Mag clear derdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 demekki tamamen farklı anlayışlarımız ben tek bossa farm instance a clear demeyi seviyorum. clear ile kepeklere son ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 eyw demek kabul edildim acaip mutluyum şuan ilk defa bi guilde kabul edildim :) [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 16:51 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gief kick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 @ fin merak ediyorum üzerinde arena itemlerinden baska item varmi hayatinda raid de bulunmamisa benziyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 guild tabardım var yeter cnmsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Temet in the Eye ! ilk türk the eye boss kill i ss aşağıda http://img478.imageshack.us/img478/8113/voidreaverkillth0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Temet in da SSC ! Hydross Down :) http://img225.imageshack.us/img225/7673/wowscrnshot062607022348gb3.jpg Kendine güvenen aktif pveci oyunu bilen gearı sağlam warlock arkadaslar aranıyor !! [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 09:32 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Gearına güvenen, oyununa güvenen, aktif - Warlock - Mage - Prot Warrior alınacaktır. Başvurular için http://www.guild-temetnosce.com/contact.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Temet Nosce her class dan gearına güvenen, oyununa güvenen, aktif oyuncular alacaktır. Başvurular için http://www.guild-temetnosce.com/contact.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kendime güveniyorum horde charım yok. char kasarsanız gelirim benim gibi bir progamer ultra farmer bir oyuncudan faydalanma şansına sahip olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bulunmaz hint kumaşı oyuncularımız.sonra türk guildleri iş yapmıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 illidanı sololadım geçen. ama satılmış medya bir haber bile yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Toggie gel lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 forumuda her seferinde "temel wants you" olarak okuyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ashdsadsabhd temel reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar