Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 hmm ben de kalvari olduum için öyle olmasın takımın adı ? :p sora attıydınız gerçi karşıya beni ben de tıkabasa doldurduydum kalenizi raha :p tamam o zaman geri aldım ii etmişsin hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: jankis, 20 August 2003 01:18 tarihinde demiş ki: bugün ilk defa tek büfe'de yedim 2 milyona tıkabasa süper tam bi öğrenci büfesi sadece takılan tiplere taktık yarım saat falan oturduk etrafımıza oturmayan garip insan kalmadı neyse güzel gitmeyen tavsiye tek tekkk[hline]things you own end up owning you (tyler durden) çok çok pis bir yer, eskiden yerdim artık yemiyorum. (liseliyken yerdim heh)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 şöhretlere kıl oldum artık yemiyorum orda adamlara her para verişimde yukarı kaldırıp kontrol ediyolardı ve ben buna sinir oluyordum.sanki sahte para verecem.bende onların verdiği demir paraları kaldırıp dikkatle bakıyordum adamlar sinirleniyordu heheh sonra annem kadıköye gidiyordu şöhretlerden çılgın al dedim o da şöhretlerden 5 milyon para üstünü almış. ve o 5 milyon sahte çıktı.sonra gitti geri vermeye tartışmışlar ama sonra almış parayı annem. yani artık bunlardan almayın artık güzel yapamıyolar hem heheh ilk söyledime bakmayın siz hihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: jankis, 20 August 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ... süper tam bi öğrenci büfesi sadece takılan tiplere taktık yarım saat falan oturduk etrafımıza oturmayan garip insan kalmadı .... Alternatif ve punk tiplerse zaten orası öyle tipler sayesinde hala açık Tek Büfe'nin bir havası vardır oraya gisipte hissetmeyen yoktur hatta parası olmayan garibanlara tek sigarada satar ben kullanmam ama gidip alır içersiniz tatmin olursunuz bazı şeyler arada soğuk oluyo abi ısıt bi falan deyin yaparlar bu arada limonu (limonata :-D ) ile ünlüdür biraz[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya en güzeli gidin pattos yiyin[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bedo onun adı Patsos değil miydi :P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: fizban, 22 August 2003 00:59 tarihinde demiş ki: baho ya [ehem] takılınır, .[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal Eheh baho eğlenceli yerdir. Gerçi yunus oradan ayrılınca biraz havası kaçt ama güzeldir yine.. ( sanki 30 yıllık kadıköylü gibi konuştum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Hehe yunus'u askere yolladılar :). Ondan sonra dikkat ettik müşteri potansiyeli azaldı. Bir de baho da hep şu muhabbet geçer '- Ulan şu yan tarafa kimler kimler giriyo baksana bizde burda pide yiyoruz, yarın oraya gidelim. - Peki abi' dense de gidilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bar lar konusunda hiç bir şey sdöyleyemiyorum internet cafe olarak orange nargile olarak Lydia yı şiddetle tavsiye ederim yemek konusunda da yakın bir tarihte geniş bir keşif yapmayı planlıyorum ama şimdilik bir yerler söyleyemicem eskiden Kristal büfeye takılırdık ama aslında hiç de güzel bir yer olmadığını fark ettim[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bu arada tek büfe ve tiamo nerede şöyle bir keşife çıkalım[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 kadıköyde takılabileceğiniz en iyi yerlerden birisi de ( tabi bana göre ) moda sahilindeki kayalıklar. alternatif olarak KAL ın hemen aşağısında biraz sağda kalan bir park var sota bir yer mekan olarak iyi yani yanlış anlamayın burda dükkan büfe gibi bir yer yok 2 şişe biranızı ve ( genelde sakızdan alınan ) yarım ekmek kaşar salamınızı aldıktan sonra gidip yemeniz için ideal.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 neyse.. [Bu mesaj StarAdam tarafından 04 October 2003 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Keyif cafe mi ne öle bi nargile cafe vardı rexin dibinde oraya gitmeyinde naparsanız yapın. Nargilesi rezalet.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya ucuz tıka basa doyuran bir yer olmasına rağmen patsos, ben 4 mil hesapla çıkıyorum (66 kiloyum) no comment.. yemek sadece patsosta yarim 2. bir yere ühtiyaç duymadım şu ana kadar.. Netcafe trip yada cafenete gideriz bizim tayfa olark.. Sis güzel nargile olrk.. 3 senelik KaLLı olucam kadıköy kültürüne bak cık cık cık...[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yemek Sarıyer Börekcisi Patsos Saray fln fln eftelya nargile icin yada sis derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: arcane, 05 August 2003 02:17 tarihinde demiş ki: şöhretler baho falan boş final dersanesinin karşısındaki dürümcü iyidir yerini nasıl tarif edeceğimi bilemediğim sultan ahmet köftecisi vardır selim usta çılgındır sabahın köründe (6-7) atom a gidilebilir sofram da pide yenir borsam da lahmacun meydan da döner[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. ehehe Arci ist' e gelince yemek yemeye senle takılıyım Kadıköyde :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 şöhretler, tek büfe (bi gün dövecem adamı; yiyeceği verir vermez "ücretleri alalım" diyor..kaçıcaz sanki..), dadaş pilav(zam geldi ama şu kombinasyon halem geçerli..*dadaş pilav+ayran, üzerine acı turşu suyu, üzerine de "ekmek kadayıfı at sütiş")[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bir soru sormuşum sadece geyiği tekrar başlatmaya yaramış, hala cevap alamadım ama[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar