Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Açılmıyor mail adresim. Firefox, IE, Opera denedim. cookie mookie sildim herşeyi banamısın demedi. acc, pass giriyorum sonra beyaz bir sayfa bekle bekle ııh yok. ne yapıp açabilirim ben bu mail adresimi? [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sayfa yüklendi diyor mu? yoksa yüklenmeye mi çalışıyo? ben girebiliyom şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 adres barda http://us.mg1.mail.yahoo.com/dc/launch?action=welcome&YY=1600682922&.rand=5cu95ldoft5ir bu link altta da mail.yimg.com konumundan aktarılıyor... diyor öle beyaz sayfa bekliyorum dakikalardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 nitekim araştırdım adsl telekom'dan kaynaklanıyormuş bu sorun. IP mi bi programla degistirdim amerika IP si verdi oda 85.104.52. lüden 62.42.219. gibi bişi oldu. girdim mail.yahoo ya cat diye açıldı dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 dns kullanmayı dene 4.2.2.1 4.2.2.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yahoo mail de sinirsiz oldu, guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yeterince özelliği yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ssl'li bir sayfa varsa ondan veri aktarırken sorun çıkarıyor olabilir. Antivirus, firewall filan kapayıp dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya yok, adsl den kaynaklanıyor. dns kullanıyorum zatende amerika IP siyle girip şak diye diğeriyle girmemesi... nette herkes telekoma laf atmış bu yüzden yahoo ya giremeyenler. proxy falan bişiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 waaaaayy iyi çözmüş fistan takdir ettim. ben de bundan sonra arada bir modemi açıp kaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar